E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (32/40) > >>

mesechar:
toplo vreme je pokrenulo projekat'Gavrilo' i odradjene su neke manje estetske prepravke na spoju kabine i natkabine i jos pregitovano par prepravki na krmi i pramcu....gitovanje i smirglanje do iznemoglosti  :)

mesechar:
prvo sam stakloplastikom laminirao krob kabine i bocne spojeve

mesechar:
zatim palo gitovanje i shmirglanje i na kraju zafarbano dok ne izvrsim pripremu za farbanje celog camca

HOGAR:
Dakle sta napravi covek od 5,5m,ne mogu da verujem,a meni malo 11m :good:.Mesechar,mali savet,na levoj strani si dosta tezak,takvo lagano korito itekako oseca.Prepakuj ostale stvari malo na desno,rezervoar,akumulator i dr,da se stabilizuje.Koji motor planiras da stavis,snaga i to.Kojom brzinom bi zeleo da plovis,pa cemo da prodiskutujemo,inace svaka cast na dizajnu   :drinks:

mesechar:
i radovi krecu sa mrtve tacke onom dinamikom kojom mi posao dozvoljava ...hvata me panika toliko jos ima toga a ja bi na reku...ne mozes dovesti camac do savrsenstva  nikad osim naravno u slucaju mishinog linsena... uglavnom uradjena je nova prohromska konzola za signalizaciju po ugledu na jedan camac sa neta... jbga svidjalo mi se i nisam odoleo..evo koja slicka

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju