E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan
LSI:
--- Citat: srsa 04, 12, 2010, 14:41:13 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 04, 12, 2010, 13:58:37 posle podne ---
--- Citat: mesechar 02, 12, 2010, 23:05:35 posle podne ---ogledalce :dance:
--- Kraj citata ---
zensko se umesalo u design ladje ... ode sve u ... :taunt:
--- Kraj citata ---
Жене су створене да раде и рађају децу, а ми мушкарци да се бринемо о осталим стварима.
--- Kraj citata ---
Gospodo, pamet u glavu, moliću fino.
Ovo čita i onih nekoliko žena i devojaka koje imamo na forumu - nemojte da se one naljute.
Prvo, izgubićemo odmah sve njih, a sa njima i sve njihove muške polovine kojima će istog trentuka biti uskraćena registracija i dozvola pristupa forumu.
Da je sreće da ih imamo više i naše ladje bi lepše izgledale.
Jer dok mi razmišljamo o stabilnosti, brzini, kako i gde smestiti pribor za pecanje i ostale gluposti koje nam trebaju i ne trebaju, one bi sigurno vodile računa da sve to na kraju i lepo izgleda.
A od lepote nikome nije loše bilo.
Dakle, imate li pitanja?
Da li ima još neko kome nije jasno kako treba da se ponaša?
(Ma, ne dam ja na žensko - ni u snu!)
Dame, oprostite im - ne znaju šta rade.
Mladost - ludost!
srsa:
Нема питања ЛСИ, већ објашњење. Жене треба заштитити од прекомерног рада. Рађају нам децу, чувају их, перу, чисте, кувају, пеглају. Не иде да их још замарамо и са уређењем ентеријера лађе.
LSI:
Vi, mladi, stvarno kao da nikada nećete shvatiti neke osnovne stvari.
Muškarci treba da se bave samo izuzetno važnim i odgovornim stvarima - ženama treba prepustiti sve ostalo.
To je jedini pravi recept za mir u braku i harmoniju.
Najsrećniji su oni brakovi u kojima se nikada ne dogodi da ima potrebe da muškarci odlučuju o nečem.
A kad se radi o estetici - žene su neprikosnovene i tu mi muški nemamo šta da tražimo.
srsa:
--- Citat: LSI 04, 12, 2010, 19:35:18 posle podne ---Vi, mladi, stvarno kao da nikada nećete shvatiti neke osnovne stvari.
Muškarci treba da se bave samo izuzetno važnim i odgovornim stvarima - ženama treba prepustiti sve ostalo.
To je jedini pravi recept za mir u braku i harmoniju.
Najsrećniji su oni brakovi u kojima se nikada ne dogodi da ima potrebe da muškarci odlučuju o nečem.
A kad se radi o estetici - žene su neprikosnovene i tu mi muški nemamo šta da tražimo.
--- Kraj citata ---
ЛСИ да ти одговорим 3 ствари:
1. Ја нисам тако млад;
2. а) Куд ћеш важнију ствар од уређења лађе,
б) битније за ентеријер од естетике је функционалност;
3. Све ово је само шала.
Што кажу, " са женама тешко, без њих немогуће".
LSI:
--- Citat: srsa 04, 12, 2010, 20:14:40 posle podne ---
--- Citat: LSI 04, 12, 2010, 19:35:18 posle podne ---Vi, mladi, stvarno kao da nikada nećete shvatiti neke osnovne stvari.
...
--- Kraj citata ---
...
Што кажу, " са женама тешко, без њих немогуће".
--- Kraj citata ---
Konačno da se složimo oko nečeg.
Šta je funkcionalnost bez ženskog blagoslova?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju