E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

(1/40) > >>

mesechar:
Kao sto red nalaze uredno sam se predstavio ...i sad pade mi na pamet da podelim sa vama svoj ludi projekat kao da od vremesnog gliserceta iz ranih osamdesetih (zlobni bi rekli iz poznih sedamdesetih ) ali sa zdravom plastikom i u dobrom stanju (uostalom i ja datiram iz istog perioda pa mi nista ne fali!! :-)
Celog zivota nesto pravim uglavnom niskobudzetno kao i vecina u Srbilendu nekako sam sebe vec podsecao na legendarnog Grunfa iz kultnog stripa 'Alan Ford' jbga ko je citao znace...ko nije ne vredi da objasnjavam... :dance1:
  Da ne duzim pricu  tj tekst ..posle Tome Sojera ...ovo je bila ljubav na prvi pogled... u oglas! slika prva noc kad sam ga video ...

mesechar:
slika prva nas susret :-)

mesechar:
I kad je "doplovio u moje dvoriste krece transformacija! secka brusilica ,aparat i ostala hirurgija...

mesechar:
pocetne faze su cista destrukcija ,oslobodio sam se suvisnog vetrobrana i odsekao mali krov jer kabina je fakticki neupotrbljiva ako nisi dete do 4 godine ili pas  :preved:

mesechar:
nadogradnja za malu kabinu i nadkabinu je od tankozidne celicne cevi (savija sse savseno i laka je tako da konstrukcija u kompletu sa farbom tezi 17 kg)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju