E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (27/40) > >>

marke:
Citat: "inace te pumpice za brisace nisu potapajuce nego su ugradjene sa strane na dnu posude . mora postojati rupica u koju s ubode usis pumpe i to je to . ali ako bi je uronili crkla bi momentalno
nema zatvoren motoric"
Ja sam za moju sudoperu korisito pumpicu od Pezoa partnera koja nije potapajuca ali sam je "zadihtovao" dvokomponetnim epoksi lepkom.
Premazao sam kuciste debelim slojem epoksija pokrivsi i spoj s kablom. Tako sam dobio potapajucu pumpu. Radi vec 5 godina, da je ne ureknem. Posto je stalno u vodi dobro se hladi a i u sudoperi ne radi dugo, stedi se voda.

budens72:
mesechar, ne znam šta bih dodao, ali jedno je sigurno, ti jedini imaš pravo da se "proseravaš" dok ploviš svojom lađom....  :lol:

STG:
Cek malo,wc solja je ujedno i kormilarsko mesto ili gresim?

Kapetan:
vidi bolje i to nego da ti viri glava iz pramca kada koristis WC  :lol:
tako je kod mene na jedrilici ... znaci otvoris gornji prozor, proturis glavu , nacentriras sediste a onda zapodenes neku neobaveznu temu sa komsijom na njegovom brodu:)

nisam jos koristio moj sistem ali mislim da je on najblizi natura osecaju, gledas prirodu i uzivas :) moz i kafu da pijes sa palube

LSI:

--- Citat: Kapetan  25, 11, 2010, 13:18:53 posle podne ---vidi bolje i to nego da ti viri glava iz pramca kada koristis WC  :lol:
tako je kod mene na jedrilici ... znaci otvoris gornji prozor, proturis glavu , nacentriras sediste a onda zapodenes neku neobaveznu temu sa komsijom na njegovom brodu:)

nisam jos koristio moj sistem ali mislim da je on najblizi natura osecaju, gledas prirodu i uzivas :) moz i kafu da pijes sa palube

--- Kraj citata ---

A ja sam se uvek pitao čemu služi taj prozor na krovu kabine!

Mislio sam da u sklopu rekonstrukcije mog čamca promenim krov tako da novi malo podignem i da bude bez kapka - odustajem.
Ako bih to uradio, više ne bih mogao da izbacim glavu i uživam u prirodi.
Proces fiziološkog olakšavanja nije ništa bez psihološkog - živeo kapak na krovu!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju