E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan
Darkobp:
Svaka cast za izvedene radove :good:
Jedino bih ti imao zamerku ilt.bilje receno savet da prekidace koji su na instrument tabli izbacis i odmah ugradis druge dok je camac na suvom jer oni veoma jako i lako rdjaju i samo povecana vlaznost koju imas na vodi vec je dovoljna i pocece da te zajebaju,kod mene su izdrzali cirka jednu sezonu...
srsa:
--- Citat: Kapetan 25, 11, 2010, 13:18:53 posle podne ---vidi bolje i to nego da ti viri glava iz pramca kada koristis WC :lol:
tako je kod mene na jedrilici ... znaci otvoris gornji prozor, proturis glavu , nacentriras sediste a onda zapodenes neku neobaveznu temu sa komsijom na njegovom brodu:)
nisam jos koristio moj sistem ali mislim da je on najblizi natura osecaju, gledas prirodu i uzivas :) moz i kafu da pijes sa palube
--- Kraj citata ---
Док седиш на престолу и размишљаш о теорији релативитета, поглед ти блуди у даљину.
barbanesa:
Sve sve ali sad si me razocarao za ono shlang osobe. :diablo:
mesechar:
ne zameri :dance: mada je i pojam shlang rastegljiv kao zvakaca guma!
Verano:
Evo da se nadovezem na Marketovu pricu o pumpicama na pr. ova sa slike je od Yugica od zadnje soferke, a verujem da se moze naci siroka primena iste na raznim plovilima. A moze se naci na svakom auto otpadu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju