E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Projekat "Gavrilo " ili kako sam ga okrenuo ,obrnuo sad vise nije tako dosadan

<< < (26/40) > >>

Профа:
Нема смисла да те више хвалимо.Показао си да имаш шлифа. Остаје ти да лијепо и дуго уживаш у плодовима рада. :good:

Kapetan:
al naslon za ledja na klonji  :good: majstore !!!!

LSI:

--- Citat: mesechar  25, 11, 2010, 00:40:56 pre podne ---i jos koja slicica , da ne bude zbune pojedini delovi su uvijeni u strec foliju do zavrsetka radova da se nebi "archili" k:preved:

--- Kraj citata ---

Mesečaru, ovo izgleda sve bolje i bolje.
U zdravlju i dobrom raspoloženju da koristite ono što ste svojim rukama napravili.

Barbanešo, samo jedno upozorenje, ako nekada krenete u goste na Mesečarevu ladju, fiziološke potrebe obavite kod kuće - na ovoj wc šolji nema mesta za vaše gabarite!

Šalu na stranu, jedno pitanje: da li se sedište može još pomeriti (npr. spustiti niz stranicu boksa), kako bi se dobilo više prostora za sedenje i komfornije korišćenje toaleta? Ovako, po fotografiji, čini mi se da je prostor prilično uzan i da je malo tesno izmedju zida i podignutog sedišta.

mesechar:
naravno da se sediste moze totalno dovesti u  oboreno -vodoravni polozaj ali sam slikao ovako da se vidi sistem preklapanja.
I da naglasim ne vrsim diskriminaciju ali sve dimenzije broda sam prilagodio prvenstveno shlang osobama  :dance:

LSI:

--- Citat: mesechar  25, 11, 2010, 08:37:22 pre podne ---naravno da se sediste moze totalno dovesti u  oboreno -vodoravni polozaj ali sam slikao ovako da se vidi sistem preklapanja.
I da naglasim ne vrsim diskriminaciju ali sve dimenzije broda sam prilagodio prvenstveno shlang osobama  :dance:

--- Kraj citata ---

:good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju