E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

SKIPPER na srpski nacin

<< < (3/8) > >>

broker975fx:
Istina je to ali sa druge strane jbg. nekad po relativno stare dane shvatiš da si promašio životni poziv, nekada bi za 360 stepeni da promeniš život ima bre hiljadu razloga. Ja imam brodić dve godine i slobodno mogu da kažem da od kada ga imam to mi je u potpunosti promenilo život. Sada mi padaju razne stvari na pamet a jedna od njih je da kupim jedan gurač, tu se preselim i počnem da se bavim prevozom robe. Tako ne bih imao adresu, kuća bi mi bila na reci a usput bila i biznis - pa koliko napravi napravi. E sad naravno da su potrebne godine iskustva i da se iskustvo ne stiče po kursevima, splavovima i forumima. Al sve razmišljam ima vremena kad porastem pa tek mi je 35 :lol:

STG:
Broker,eto resenja  :good:

Nemo:
Nisi me izgleda razumeo ili ja nisam dobro objasnio.
Nije poenta uniforme i zvanja. Poenta je u tome da taj neko ne bitno ko, ko nema iskustva a mozda ni camac ima pravo da polaze. U pravilniku pise da osoba mora da poseduje dozvolu najmanje 3 godine.
Znaci da covek koji moze da ni nema iskustvo da pohadja kurs.  :nono: :nono: :nono:
Nije bitno da li se to zove kurs ili skola, bitno je koliko se tu uci, koliko se prakse ima, sta se uci.
Ocu reci da onaj ko ode na kurs da nauci nesto izacice samo sa teorijom, praksa 0. :suicide:
Kurs treba da vazi za sve u smislu znao ne znao moras daprodjes sve. :stop:
Ovde toga nema.

Rekao si: (Zato i postoje "Stručni ispiti za profesionalne vozače".)
Ovde su samo strucni predavaci koji jadni zele teoretski da prenesu znanje bez prakse koje im je neko nametnuo.
Kako da oni budu profi kada izajdu sa 4h prakse na vodu.

Профа:
Да ли се чика Роман Абрамович и остали слични њему секирају што немају искуства? Не бих рекао...
Не вози Ferrari ко има искуство него новац Немо...

skipper:

--- Citat: Nemo  21, 09, 2010, 13:17:00 posle podne ---

Evo organizujem skolu za astronaute, cena kursa po dogovoru.
Praksa i teorija na mesecu. Dobijate intergalakticku diplomu.

--- Kraj citata ---

Hoću ja da se prijavim !!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju