E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

SKIPPER na srpski nacin

<< < (2/8) > >>

Nemo:
Ocigledno hoce samo kintu, a po rekama i morima ko prezivi pricace!!!
I to sto je receno da se na greskama uci, pa zar treba neko da bude zrtva da bi neko sticao na njemu iskustvo.  :suicide:
A cim neko hoce da kazemo da legalizuje celu stvar, onda ga svi saplicu!!! :diablo:

Evo organizujem skolu za astronaute, cena kursa po dogovoru.
Praksa i teorija na mesecu. Dobijate intergalakticku diplomu.
Ako se pokaze dovoljan odziv bice kinezi zainterosavani za licencu!!!

Nemo:
Vidim da niko ne pise.
Malo cu vas obradovati pisem nastavak `Kako da budete savesni kapetan`.
Ali ce biti posebna tema.    :new_russian: :new_russian: :new_russian:
Nije sve tako crno  :diablo:

Kapetan:
daj sto vise iskustava i situacija, i kako reagovati... papiri se u srbiji zavrsavaju sa suskavcima na zalost, ali ono sto se nikako ne moze tako zavrsiti je iskustvo !

Nemo:

Imam spreman text samo hocu da ga doteram bar koliko toliko. Znam da ne moze sve da stane moram iz nekoliko tomova.
Planiram jos toga samo mi treba vremena. Meni je jako zao sto se to zavrsava sa suskom.
I sto ljudi vole da se sepure kao paunovi u uniformi.

pozz

Nemo:

Problem je kod nas sto bi svi hteli da rade sve.
Videla zaba da se konj potkiva pa bi i ona!!!

Da trebam nekom da dam brod ne bi mu dao bez 10god iskustva. A prvo bi izasao na vodu sa njim da vidim sta zna, to na miljazu ne padam.
Mogao je i da spava u kabini dok su plovili!!!

Ma kada bi pasnjak bio problem ljudi koji nikad nisu imali camac mogu da idu na kurs!!!
A lako je brod voziti na vodi gde nema nikog.
Bar da nauce kako da manevrisu u marini, uvek brod vuce u rukverc druagcije nego unapred.
Nemaju osecaj koliko kormilo da okrenu!!!
Ne znam ni sto komentarisem ovo kada se samo nerviram.
A mislim da sam svatio da sam jedan od retkih sa tog kursa koji je tamo otisao i da sam mogao te kursadzije da ucim takvim stvarima da bi im se zavrtelo u glavi. :skull: :skull: :skull:
A profe bi bile zbunjene kao i komisija koja je na polaganju :new_russian: :new_russian: :new_russian:

Ja sam moj komentar lepo opisao u par strana i nadam se da ce jednog dana procitati neko ko se bavi time.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju