Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

<< < (29/196) > >>

mossi:
Danas od 19 - 22h, VBK okolina Sombora, 15-tak lepih terpana i somčić van mere koji je i pušten.
Terpani zadržani za dodatak u paprikaš.  :dance:

Kontrola oko 19h.  :pogranichnik:

Dozvoljeno pecanje iz čamca!  :dance1: :yahoo:

:drinks:

bora63:
CVERGLAN  :stop:  :stop:  :stop:
Ljudi , vodite racuna sta radite i kako skidate sa udice ovu NEMAN a zasto ? ? ?
Ukratko : Pre par godina na Grliskom jezeru ( Zajecar ) pecao sam i imao desetak cverglana .
Dok sam ih skidao imao sam par bolna uboda a jedan iznad nokta kaziprsta ito kakav . .. .. ..  :diablo: :diablo:
do mraka prst otekao i vena do lakta ! !
Javio se ortopedu i . . . cupanje koze koja je inficirana na prstu plus sedam dana terapije 2 puta dnevno u  . . . .
 PAZITE  :stop:  :stop:  :stop:

zoki novus:
e to ti je zato sto si se javio ortopedu :)

Kapetan:

--- Citat: bora63  12, 04, 2010, 07:43:02 pre podne ---CVERGLAN  :stop:  :stop:  :stop:
Ljudi , vodite racuna sta radite i kako skidate sa udice ovu NEMAN a zasto ? ? ?
Ukratko : Pre par godina na Grliskom jezeru ( Zajecar ) pecao sam i imao desetak cverglana .
Dok sam ih skidao imao sam par bolna uboda a jedan iznad nokta kaziprsta ito kakav . .. .. ..  :diablo: :diablo:
do mraka prst otekao i vena do lakta ! !
Javio se ortopedu i . . . cupanje koze koja je inficirana na prstu plus sedam dana terapije 2 puta dnevno u  . . . .
 PAZITE  :stop:  :stop:  :stop:

--- Kraj citata ---

joj provalio sam da je zeznut.. jedva sam skinuo udicu ...a peraja sam smestio izmedju prstiju ....

mossi:
Bravo Kapetane, tako se to radi.  :good:
Ali ko je imao loših iskustava sa terpanom ili bilo kojom "klizavom" ribm, stvar se vrlo lako rešava tako što ribu prihvatite peškirićem.
Ne prljate ruke, a isklizavanje i bodljikanje se svodi na minimum!

Ubod terpana ume da se zagnoji i to prilično gadno.
Ali malo vežbe i nema problema.

:dance: :dance1: :yahoo:

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju