Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?
Izvestaj
Arsa:
--- Citat: Kapetan 29, 03, 2010, 02:24:07 pre podne --- :suicide:
... sta je sa pesom da li i on spada u tu vrstu ?
--- Kraj citata ---
Koliko je meni poznato, Pes nije obuhvacen zabranom vracanja u vodu. U praksi, vecina ga ne vraca buduci da se vec prenamnozio.
Osim sto u odredjenim situacijama predstavlja dobar mamac za smudja i soma, nema neku drugu vrednost. Kod nas naraste maksimalno 200-300 grama.
A kad udare ti "veci" na cek, mislis da je neka baba roga. A onda vidis... corak. :lol:
Kapetan:
--- Citat: Arsa 29, 03, 2010, 11:04:25 pre podne ---A kad udare ti "veci" na cek, mislis da je neka baba roga. A onda vidis... corak. :lol:
--- Kraj citata ---
znam imao sam iskustva mislio sam da je nesto ozbiljno :)
ok onda ni pesha vise ne vracam nego u kofu za smudja ...
colonelo:
--- Citat: Misha D 29, 03, 2010, 10:59:37 pre podne ---Lovostaj na stuku se zavrsava 31.3.10. Produzen je vikend, mozda ce biti i lepo vreme pa planiram da odem do jezera "Joca" na velike stuke. Ukoliko poslednjih 3-4km puta nisu popravili moze se dogovoriti da vlasnik posalje traktor sa prikolicom po pecarose. Ulov se ne moze nositi, a dnevna dozvola sa upotrebom camca je bila oko 20e. Na varalice ide prosecno, zavisi od znanja i odabira varke, ali na babausku na balerini je uvak bolje radila. Ukoliko jos neko zeli mozemo se organizovano pojaviti tamo.
Vise informacija na: http://www.forum.varalicar.com/viewtopic.php?f=50&t=5968&start=90
--- Kraj citata ---
U subotu sam bio na jezeru Joca. Put kojim se dolazi do jezera prosao sam sa Golfom IV, ali me zato boli noga od drzanja kvacila. Put je jos uvek los, ali polako i oprezno pa se nekako stigne. Normalno ovo pod uslovom da ne padne kisa.
Na jezeru je bilo samo nekoliko pecarosa koji su bacali varalicu iz camca i sa obale.
Vreme fantasticno malo vetric inace uglavnom suncano, voda jos visoka ali ne puno.
Od ulova samo jedna stuja od nekih 3,5 - 4 kg (nije merena) uhvacena na balerinu.
Cini mi se da je jos uvek sex party i da je vecina stuka u trsci. Juce su u jezero ubacili dosta amura. Sve u svemu lep i prijatan provod bez obzira na slab ulov. Evo i nekoliko fotki:
Misha D:
Colonelo, vidim da su fotosi i mesto pecanja sa obale, a gde su inace saranska mesta. Tu stuka uvek slabije radi, ali ima boljih mesta malo dalje (mora da se vesla desetak minuta) gde se mnogo bolje prolazilo sa ulovom jesenas.
colonelo:
--- Citat: Misha D 29, 03, 2010, 17:40:14 posle podne ---Colonelo, vidim da su fotosi i mesto pecanja sa obale, a gde su inace saranska mesta. Tu stuka uvek slabije radi, ali ima boljih mesta malo dalje (mora da se vesla desetak minuta) gde se mnogo bolje prolazilo sa ulovom jesenas.
--- Kraj citata ---
Miso u pravu si, ali smo imali " incident" prilikom ulaska u camac jer je drugar upao u vodu, a meni samom se bas nije veslalo, a i duvao je vetar. Zbog toga sam pecao sa saranskih mesta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju