Ribolov > Kako ste prošli na pecanju?

Izvestaj

(1/196) > >>

deda:
Za sada u okolini Bgd-a u Boljevcima se javlja babuska,ali sitna!! :suicide:

giganova:
Evo malog izvestaja.Nadjoh Bajski kanal,nadjoh i otidjoh.
Bajski kanal se nalazi Bogu iza nogu cak iza Bezdana,obale su relativno ciste priroda ok,sporednih kanalica koliko hocesOpstiu sliku kvare neki kavezni ribnjaci,vide se na slici..Pecarosa more,tako smo i naboli mesto.Jedni odlaze drugi dolaze,ma vasar.Raspakovasmo se i mi.Dok jedan prihranjuje drugi spiunira komsije ,nasta pecaju ,kako i sl.
Nasa prva riba bodorka pa opet, pa opet, i......pa jedan apatinac... onda bodorka......tek popodne krete babuska i to lepa.Nebese ispod pola kile.Neudara cesto ali radi do mraka ja i pajtos desetak kg.Nocimo na ovoj lepoj destinaciji,normalno u autu da nam neko nebi zauzeo mesto.Preko noci spremamo taktiku da joj se zorom naj.....keve.Montiramo sisteme klizece plovke,malo i odspavasmo.
Zora svice a mi ni vrata od auta nemozemo da otvorimo od vetra.Ubi koliko duva,ipak zabacismo.Patili smo se tako do podne i odustali rubu jednu nismo uhitili.
Ipak destinacija je vredna paznje,mi planiramo ponovnu posetu.

PS>mozda su ove slike trebale u rubriku trofeji :dance1:

mossi:
@GigaNova, Babuška na Bajskom radi najbolje pred prolećni mrest, tj u ovo doba. Sledeći put javi se na PP, to je moj teren!  :preved:
Tada je tamo kao na pisti.
Posle nije tolika gužva.  :good:
A nema ni pripadnica lepšeg pola.

Evo kolega i ja smo sad za vikend prošli pored Bajskog i otišli malo dalje na DTD.
Nismo hteli da se guramo.

A uspeo sam i da se upišem sa ovogodišnjim bucovima, nisu veliki ali riba je riba!  :dance1:

Ljuba:
Bio na Dunavu kod Grocke, preključe (utorak). Dunav malo zamućen ali ništa strašno. Vrućina ubi!
Ribe nema, niko ništa, možda više i nema ribe u Dunavu... :superstition:

Ulaz u Ivankovački dunavac...

Pecanje i rezultat...

Prebacio se potom na veliku vodu ali ništa, bucov juri tu i tamo i to je sve...

Vrućina je zaista bila velika za ovo doba godine, kuku nama na leto. Već dugo se premišljam da podignem bivak negde na šumovitoj obali pa tamo da boravim kada dođe vreme, nema bolje klime od ladnog Dunava... :slow_en:

zoki novus:
nije za rubliku sa trofeima
ali nije ni losa

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju