E, ovako treba... > Elektrika
Akumulatori
vepar:
Koje si akumulatore uzimao, po kojoj ceni? Jel si zamenio samo neke ili sva 4?
zankiki:
--- Citat: vepar 10, 10, 2018, 16:42:54 posle podne --- Ne vidim kako si razdvojio ove druge krajeve osiguraca, ne plasis se da bi se lako mogli spojiti?
--- Kraj citata ---
Nisam ih razdvojio ničim, kada matice stegneš sa dva ključa 10 kao sivonja, nema da mrda.
Mada sada kad si već napomenuo, vidim da ne bi bilo loše da sam postavio drugačije, tipa osigurač, pa kabel bez osigurača, pa opet osigurač... Tako bih bio 100% siguran da do spoja ne može doći.
Što se tiče cena akumulatora, imaš pp
Bakara:
Ima li neko preporuku gde nabaviti akumulator, bilo bi pozeljno da je dubokoprazneci, od 60-100ah? Jednom mi je neko na Karaburmi pominjao da neki lik prodaje tu robu, i da je cena oko 1e/1ah za dubokopraznece. Ne verujem da su novi...ali mozda je i to bolje od obicnog akumulatora koji je bio do sad.
vlajko45:
https://www.kupujemprodajem.com/Automobili-Delovi-i-alati/Auto-Akumulatori-i-punjaci/NOVI-AGM-akumulatori-FIAMM-12V-80Ah-800A-Desni--68369485-oglas.htm
Nađoh ovo na KP-u. Možda je to taj lik jh
djera1:
Posto su mi prosle zime iz nekog razloga pocrkale duboko praznece Varte ove godine sam kupio jedan 300 Ah gel duboko prazneci marke Sole. Kupljen je u Posusju Bosna i hercegovina jer su ubedljivo naj povoljniji sa cenama. Poslali su mi ga brzom postom u Bijeljinu gde sam ga preuzeo u centralnom magacinu brze poste i tu ga i platio. Vrlo je vazno da akumulator nije dugo stajao u prodaji sto treba proveriti sa prodavcem. Ovaj moj je kostao oko 400 E. Imaju sve vrste i amperaze vidi na njihovom sajtu. Vlasnik se zove Stipe i izuzetno je poslovan za svaku preporuku.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju