E, ovako treba... > Elektrika

Akumulatori

<< < (18/35) > >>

Drivee:
Pa u Bosni je sve jeftinije, bar sto se tice cena goriva, guma i alumulatora. Iz NS ljudi idu u bjeljinu, kupe gume, akumulator, sipaju pun goriva i nazad. I istane im 200 eura!

Sto se tice ovih, sa KP, to nisu dubokoprazneci. Dubokopraznece ima servis Nesa, on je tu iza autokomande negde. Ja sam kupio 5 komada i drugar 3 od njega.  Garancija je 6 meseci.. posle vis eod godinu dana, odlicni su.

Isto tako, ima ih covek iz Umke. Imam broj pa.. u pitanju su baterije prave, za solarne sisteme, 100--200ah. Odlicni, i tih sam uzeo 4 i bezprekorne su!

Slicne:
https://www.kupujemprodajem.com/Plovni-objekti/Delovi-i-oprema/Gel-akumulatori-za-brodove-90-100-150-170Ah-68886867-oglas.htm?filter_id=291494966

Baner izbegavati. Rok trajanja 2-3 godine a novo.

broker975fx:
Taj nesa je mislim cim skrenes sa plavog mosta desno(krenes da izadjes na autoput ka nisu). Videces ga sa tvoje leve strane. Ima svasta i daje garanciju.

Jbt koliko je teska ta ala od 300 ah?

MiletaStamat:
Na Novosadskom putu od lakat krivine jedno 100 metara, sa desne strane kada se podje prema galeniici,  ima radnja koja prodaje samo akumulatore, mislim da ima i tih dubokopraznećih.

Bakara:
Znam za akumulator shop, kod lakat krivine, tamo sam uzeo solarni panel, instalaciju i jedan obican olocni akumulator. Kod njih su novi dubokoprazneci oko 21000-22000din, za 100Ah. Juce sam se raspitao kod onoga sa kupujem prodajem, sto je Drivee okacio link, i kod njega akumulator od 90Ah kosta 80e, naravno polovan, ali bas namenjen za solarne sisteme. Mozda cu ipak posle zime uzeti, jer mi preko zime nece mnogo trebati struja, ali ova cena je skroz pristojna.  hi

Ljuba:

--- Citat: djera1  15, 11, 2018, 11:00:15 pre podne ---Posto su mi prosle zime iz nekog razloga pocrkale duboko praznece Varte...

--- Kraj citata ---

Imas li solarni sistem na brodu? Prosto mi izgleda nemoguće da pocrkaju tek tako, jedino ako nije bilo punjenja tokom zimskih meseci što se desilo jednom kolegi u marini, 5 meseci ih nije punio a nema solare.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju