E, ovako treba... > Elektrika
Akumulatori
zoki_ns:
Ja sam kod njih pre 2 god kupio exide akumulator za 4000 din, u pola cene. Akumulator je stajao 6 meseci pa otud niza cena i nema garancije. Bas sam zadovoljan akumulatorom. Ok nije da ga nešto puno i koristim, samo za pumpu za izbacivanje vode, ali nije nikad izdao a i kapacitet mu je jos skoro max. Problem je sto ga zimi uopste ne praznim, vec samo sampopraznjenje, al za sad sve izdrzava bez znacajnijeg uticaja na kapacitet... Samo ga zimi svake dve nedelje dopunim...
petar_kozic:
Meni je exide na puntu trajao 8 godina.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Kabe:
Exide se i mom slučaju pokazao dobro, ali nekad se zalome neki "primerci", a dosta zavisi i od drugih faktora... Alternatora, potrošača, koliko volimo da zaboravljamo svetla (ko ima) itd :D
vepar:
Ovi moji su definitivno bili sa nekom greskom. Jeste da su startni i da nisu namenjeni za ovaj nacin upotreba ali su non stop na solarima, nikada pali ispod 11.8 ili 11.7 zasticeni sklopkama, cesto zimi i na punjacu. Ne bi smeli da propadnu za 3 godine.
zankiki:
Nikako.
Ajde da je jedan, nego oba. Teško da su oba bila sa greškom, nešto im tu kod tebe nije prijalo, valjalo bi malo porazmisliti šta.
Mada, svakako si ih dobio džabe, pa ako za 2-3 godine crknu onda razmišljaj. Svakako će ispuniti rok koji je trebalo kgk
Da ti alternator ne prepunjava? ha ha ha ha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju