E, ovako treba... > Elektrika
Akumulatori
vepar:
Dinama je bila malecka, bas mala kao sa bicikla. I na to mesto ne moze da stane alternator, bio je nabudzen na drugo mesto. Cim sam kupio brod sam iz preventivnih razloga izremontovao alternator i dodao W izvod. Tako da se vrteo kao doxa...
Drivee:
Dinama je uvek losija jer ne pravi struju na malim obrtajima dok alternator pravi. Znam da smo na nekom IMT 533 skinuli dinamo jer nije dobro punio(traktor radio na leru dosta dugo). Stavljen anlaser i sve se popravilo.
Slazem se sa zainkiki, napraviti nosace i cao. Da to bude kako treba. Ako zatreba alternator, imam ja sa Suzuki Vitare.
Dora:
Ne znam stvarno kako to izgleda ali da "lomi" motor nema šanse sem ako je veći od motora :) Kad se vidimo tamo pogledaću baš kako izgleda, ne verujem da je to svemirska tehnologija.
Usput o temi, rele jeste dobar ali ako crkne primarna baterija puniće je do beskraja a drugu neće ni početi.
Moj Cyrx je par kablova od 35 kvadrata 1m dužine, spojim pomoćne i startne baterije i vergla kao blesav :) Kad upali odspojim i svi sretni :) Šalim se, mislim imam stvarno taj kabel napravio sam kad sam upao u gabulu, pomoćne baterije ok a neće da upali.
Na kraju ću morati naći anlaser na 12 volti i rešiti se dvospolne struje... Tercin link je za 12v a sve za 24 kao da im iz oka čupaš..
vepar:
Kada sam vec opljuvao ove exide akumulatore, red je da pohvalim "akumulator shop andreja" danas me pozvali i javili da je reklamacija prihvacena 3 dana pre isteka garantnog roka od 36 meseci i da dodjem po nove aku! kgk kgk kgk Bravo za njih, bez natezanja, pretnji, ubedjivanja! llll
Bakara:
I ja sam sa tom prodavnicom uvek imao dobro iskustvo i sa robom ali i sa reklamacijom po potrebi. Mislim da profesionalno rade svoj posao thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju