Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ponasanje na forumu.
mossi:
Smatram PROFINE teme korisnim, jer svi smo mi ili u samogradnji ili željni znanja o nama nečemu eventualno dostupnom.
Na tim SAŽVAKANIM fotografijama, vidi onaj kome treba.
A može se videti svašta: od alata, postupaka, materijala. :good:
Smatram ih korisnim i drago mi je da čovek odvaja vreme da ih postuje.
Eventualno smatram, kao princip rada foruma da se slike trebaju kačiti na FAJL/PHOTO servere, a ne direkt na forum.
budens72:
Slike često govore više od hiljadu reči, posebno u ovoj varijanti u kojoj ih Profa postavlja,jer se vidi ceo proces izrade čamaca, i ja tu ne bih ništa menjao, jedino ako slike zauzimaju mnogo prostora, može da se postavi link...
rade:
Ponasanje je bilo uredu dok nisu krenule skrivene igre pojedinih clanova.Otvoreni napadi na neke clanove koji im se nesvidjaju zbog bilo cega,(ZORAN 022,DULE,BRODOMONTER,ITD.),zatim miniranje bilo cega zajednickog(plovidba do Brckog) o politici i da nepricamo.Ipak smatram da odlazak sa foruma zbog toga je glup.Protiv FARME,VELIKOG BRATA nemozemo se boriti.To je nasa a i svetska pojava.VELIKO SELO. :party:
SALE NB:
Protiv FARME i VELIKOG BRATA se možda ne možemo boriti, ali ne treba ni da od foruma pravimo novu Farmu.
Kapetan:
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 12:43:49 posle podne ---Nemojte molim vas!!! 99,9% ljudi na ovom forumu veoma kulturno iznosi i sukobljava svoja misljenja a upotrebu "knjizevnog" jezika koristi svega par clanova koje bi ste Vi kao administrator morali da opomenete! Ali vi to ne cinite, zasto?
--- Kraj citata ---
koji clanovi ? slazem se sa ostatkom
--- Citat: Kapetan 27, 12, 2010, 12:03:26 posle podne ---Pa valjda postoji Google prevodilac pa se moze nesto i razumeti. Drugo zasto se ne postave linkovi prema originalnom sajtu?
--- Kraj citata ---
slazem se sa linkom u tom slucaju bi se i textovi mogli naci lako , a google prevodilac je skoro pa neupotrebljiv nazalost
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 12:43:49 posle podne ---Ali dobro, forum Vi uredjujete i imate puno pravo da ga organizujete kako Vama i vasim prijateljima odgovara. Mi svi ostali smo dobrovoljno pristupili pa mozemo da dobrovoljno odstupimo. Ja sam pristupio ovom forumu zbog, u pocetku odlicnih tekstova na njemu koje su pisali skipper, Dule, espresso, Deda i jos par clanova.
--- Kraj citata ---
a da obrnemo malo, ajde da svako sebe priupita koliko je on doprineo obrazovanju drugih ? evo sceko tvoje statistike:
Ukupno poruka: 69 poruka
Ukupno pokrenutih tema: 7 tema
Broj napravljenih glasanja: 0 glasanja
Broj glasanja: 2 glasova
e pa izvini Sceko ali kako rece JFK
"A nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people."
(http://translate.google.com/#)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju