Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ponasanje na forumu.
LSI:
--- Citat: SALE NB 27, 12, 2010, 13:32:36 posle podne ---Protiv FARME i VELIKOG BRATA se možda ne možemo boriti, ali ne treba ni da od foruma pravimo novu Farmu.
--- Kraj citata ---
Ne znam da li sam jedini u ovoj zemlji ali ja do sada nisam pogledao ni jednan jedini put "Farmu" i ni jednu epizodu "Velikog brata".
Dakle, možemo se i boriti ako to želimo.
Za sada ostajem na forumu jer mi se on dopada svojim sadržajem i konceptom. Ostaću još malo da vidim da li će ova diskusija dovesti do nekog unapredjenja.
Ali ako se čitava priča završi tako što će forum postati sterilan, akademski klub u kojem se raspravljaju samo "100% nautičke" teme (ma kako ih definisali), verovatno ću primeniti isti metod kao i u slučaju Farme i Brata.
Iskreno, to bi mi bilo veoma žao, jer sam do sada upoznao neke nove, dobre ljude i stekao naviku da svakodnevno prelistam sve što drugi imaju da kažu i prokomentarišu.
I sam sam se uključivao u tudje teme, koje sam uvek tretirao kao opšte - naše i otvorene.
Možda sam nekada preterivao dužinom svojih komentara (ja prosto ne umem da kažem neke stvari kraće, a da to bude svima razumljivo; čak i tako neki moji stavovi nisu bili shaćeni onako kako sam ja to želeo ali "Ko će celom svetu ugoditi?").
Ponoviću: sve dok smo u svojim komentarima u okvirima pristojonog, za mene nema teme koju ne bih pročitao i u kojoj ne bih dao svoj komentar ako mislim da to ima smisla.
Da li neko ima plovilo ili ga nema, koliko neko provodi vremena na vodi, gde je neko plovio - sve to ne može biti kriterijum na osnovu kojeg bismo utvrdili da li je neka tema nautička ili nije.
A kamo lepe sreće da ima medju nama više onih koji imaju plovilo, koji su više na vodi i koji su preplovili naše reke, kanale, jezera, pa i svetska mora! Ti ljudi bi svojim tekstovima mogli svima nama da pruže dodatnu hranu za dušu...
(299 reči do prethodnih tačkica - dosta za ovaj komentar!)
sceka:
Ajde da Vam odgovorim:
@ kapetan: koji clanovi
Posto Vas ocigledno mrzi da procitate postove molim Vas pogledajte postove clana oblak!
Ne bih se vise zadrzavao oko slika gradjenja brodova ali kao tehnickom licu slika bez ijednog tehnickog detalja mi prica samo polovicno i zbog toga mislim da ih treba upotpuniti sa barem nekim tehnickim podatkom.
@ kapetan: statistika clana sceka
Prvo da se izvinem administratorima sto sam bio los clan. Upisite mi i neopravdane za dane kada nisam bio na forumu videcu za lekarsko uverenje da li ga mogu dobiti! Pa kapetane nisam znao da sam primljen u forum kao profesor, tada se ne bih ni prijavio jer se nesmatram dovoljno pametnim da to budem! Ja sam koliko sam znao i umeo ucestvovao u temama koje su me zanimale i za koje sam mislio da bi se mozda jos nekome svidelo da ih vidi. A prijavio sam se na ovaj forum da ja naucim i saznam a ne da ja druge ucim! Slatko sam se nasmejao kada sam video da Vi citirate JFK, Vi koji nista zapadno od Srbije ne vidite niti podnosite, Vi koji likujete kada se god nekome zapadno od Srbije nesto lose desi!!! Nemojte, zbunicete Vase poltrone koji Vas cene zbog toga!!!
Svakako da kao forum mora imati i nekih drugih tema koje su u blizoj i daljoj vezi sa nautikom i za to ste napravili kakvu takvu podelu, ali o cemu ovde ljudi da pisu, kada bi ja napisao o problemima ili o dobrim stvarima na mom camcu bio bih docekan na noz kao sto sam bio kada sam pomenuo moje probleme u vezi bavljenjem nautike i bio maltene ispljuvan! Na zalost imam malo veci camac i to me svrstava po mnogima u valjda Tajkune, Lopove, Ljude bez casti i morala i kako jos ne! Kako je jedan clan foruma rekao: prvo mora za nas obicne ljude pa tek onda za vas ... Izvinite ja u tome ne zelim da ucestvujem! Forum je mesto za sve i za one koji nemaju camce i za mali i za velike camce a teme se razvrstaju pa svako gleda i ucestvuje u necemu sto ga interesuje!
Kapetan:
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 14:23:57 posle podne ---@ kapetan: koji clanovi
Posto Vas ocigledno mrzi da procitate postove molim Vas pogledajte postove clana oblak!
--- Kraj citata ---
pogledacu (nisam sarkastican da ne shvatis pogresno)
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 14:23:57 posle podne ---Ne bih se vise zadrzavao oko slika gradjenja brodova ali kao tehnickom licu slika bez ijednog tehnickog detalja mi prica samo polovicno i zbog toga mislim da ih treba upotpuniti sa barem nekim tehnickim podatkom.
--- Kraj citata ---
ma apsolutno se slazem ja licno sam okacio brdo planova raznih manjih camaca , neki su dobri neki su losi , sada spremamo objavljivanje jedne knjie Brusa Robertsa o izgradnji brodova pa ce biti i tehnickih stvari (dva tri dana)
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 14:23:57 posle podne ---Slatko sam se nasmejao kada sam video da Vi citirate JFK, Vi koji nista zapadno od Srbije ne vidite niti podnosite, Vi koji likujete kada se god nekome zapadno od Srbije nesto lose desi!!! Nemojte, zbunicete Vase poltrone koji Vas cene zbog toga!!!
--- Kraj citata ---
poltrone nemam jer ja nisam dete komunizma... a evo ga jos jedan od JFK koji je prikladan za ovu situaciju
Too often we... enjoy the comfort of opinion without the discomfort of thought.
--- Citat: sceka 27, 12, 2010, 14:23:57 posle podne ---Na zalost imam malo veci camac i to me svrstava po mnogima u valjda Tajkune, Lopove, Ljude bez casti i morala i kako jos ne! Kako je jedan clan foruma rekao: prvo mora za nas obicne ljude pa tek onda za vas ... Izvinite ja u tome ne zelim da ucestvujem! Forum je mesto za sve i za one koji nemaju camce i za mali i za velike camce a teme se razvrstaju pa svako gleda i ucestvuje u necemu sto ga interesuje!
--- Kraj citata ---
zasto na zalost ? cemu paranoja ? kad sam ja zastupao tezu da mora za obicne prvo a posle za ostale ? pa ja sam prvi rekao 1% od vrednosti camca ?
Kapetan:
aaa u vezi statistike za malo da mi izmakne ...
”Koji je među vama bez grijeha neka prvi baci kamen”..(Jn.8,7)
e zato sam stavio statistiku....
SALE NB:
Kap, sceka jeste u pravu za neke stvari.
Sećam se tog napada kad je krenuo da opisuje svoj čamac ( ne znam više u kojoj temi beše).
Ispada da jedan Bayliner ili Sea ray ne treba opisivati na ovom forumu, ili diskutovati o istom, jer, bože moj, šiklje nemaju tu opremu- a i šta će im!
Stvarno, zar nije malo upadljivo, kad pogledaš marine na Savi i Dunavu u Beogradu, vidiš čitave špalire tih prelepih glisera i krstaša,
a na našem forumu jedva 3-4, od kojih se jedan povukao, drugi se upravo povlači, a treći se ukopao na poslednjoj odstupnici!!!
A Misha će da proda Benetoa i kupi šiklju! :lol:
Pa da, verovatno su to sve kriminalci, neobrazovana stoka, ne znaju ni komp da upale! :taunt:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju