Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ponasanje na forumu.
zoki novus:
a koje su komentarisane posle dve nedelje
Профа:
Обрисано, остало само најзанимљивије и оно што нема на Почетној.
sceka:
Zeleo bih da pitam administratore da li postoji odredjeni kodeks ponasanja na ovom forumu sto se tice koriscenja psovki i drugih "knjizevnih" izraza?
Ukoliko postoji molio bih ih da pogledaju malo zadnje teme (recimo o zakonima i protestu) pa da se skrene paznja clanovima. Mislim da imena clanova koji koriste "knjizevne" izraze nisu potrebna suvise su ocigledna!
Ukoliko je sve dozvoljeno onda vas molim da me izvinete sto sam ovo pitanje potezao.
Jos jedno pitanje za administratore: Zeleo bih da mi objasne koja je svrha postova od clana-administartora "profa"? Da bih bio precizniji ne razumem postove sa komilom slika a bez reci nekog objasnjenja ili propratnog teksta. Bilo bi mnogo bolje ako bi umesto toga bilo recimo: Razni dizajni gliser pa onda link prema tim slikama. Takodje veoma lepe slike gradnje brodova, koje sam sa uzivanjem pogledao, ali su bez ijedne reci, bez ijednog podatka, bez igde icega, one takve ne vrede nista nego su samo lepa galerija slika za pozadinu!
Kapetan:
--- Citat: sceka 26, 12, 2010, 19:09:47 posle podne ---Zeleo bih da pitam administratore da li postoji odredjeni kodeks ponasanja na ovom forumu sto se tice koriscenja psovki i drugih "knjizevnih" izraza?
--- Kraj citata ---
vecina foruma na internetu ima neki kodeks, u 90% slucajeva je taj kodeks kopiran i niko ga se ne drzi ... kod nas postoji nesto slicno sto korisnik procita prilikom registracije ..
moje misljenje je da odraslim ljudima ne treba kodeks...
--- Citat: sceka 26, 12, 2010, 19:09:47 posle podne ---Ukoliko postoji molio bih ih da pogledaju malo zadnje teme (recimo o zakonima i protestu) pa da se skrene paznja clanovima. Mislim da imena clanova koji koriste "knjizevne" izraze nisu potrebna suvise su ocigledna!
--- Kraj citata ---
u 99% slucajeva svaki "knjizevni" izrez biva zamenjen zvezdicama, generalno ih ima 3-4 u mesec dva ... ako je nesto propusteno greska admina... tema o protesti i zakonu je specificna jer je drzava najnovijim potezom zakacila ljude sa platamo od 18 19 20.000 dinara kojima za registraciju treba 10.000 pa su tu malo strasti uzavrele...
--- Citat: sceka 26, 12, 2010, 19:09:47 posle podne ---Jos jedno pitanje za administratore: Zeleo bih da mi objasne koja je svrha postova od clana-administartora "profa"? Da bih bio precizniji ne razumem postove sa komilom slika a bez reci nekog objasnjenja ili propratnog teksta. Bilo bi mnogo bolje ako bi umesto toga bilo recimo: Razni dizajni gliser pa onda link prema tim slikama. Takodje veoma lepe slike gradnje brodova, koje sam sa uzivanjem pogledao, ali su bez ijedne reci, bez ijednog podatka, bez igde icega, one takve ne vrede nista nego su samo lepa galerija slika za pozadinu!
--- Kraj citata ---
nije losa sugestija, ali koliko ja znam vecina slika samogradnje je sa textom na holanskom i slicnim jezicima koji 90% ljudi nece razumeti... a sto se designa glisera tice ja sam nasao brdo slika na internetu i tesko je naci bilo kakav dodatni podatak u celoj prici, mislim da se tu radi samo o dizajnu raznih studija nesto kao konceptualni design ...
sceka:
--- Citat: Kapetan 27, 12, 2010, 12:03:26 posle podne ---moje misljenje je da odraslim ljudima ne treba kodeks...
u 99% slucajeva svaki "knjizevni" izrez biva zamenjen zvezdicama, generalno ih ima 3-4 u mesec dva ... ako je nesto propusteno greska admina... tema o protesti i zakonu je specificna jer je drzava najnovijim potezom zakacila ljude sa platamo od 18 19 20.000 dinara kojima za registraciju treba 10.000 pa su tu malo strasti uzavrele...
--- Kraj citata ---
Nemojte molim vas!!! 99,9% ljudi na ovom forumu veoma kulturno iznosi i sukobljava svoja misljenja a upotrebu "knjizevnog" jezika koristi svega par clanova koje bi ste Vi kao administrator morali da opomenete! Ali vi to ne cinite, zasto?
--- Citat: Kapetan 27, 12, 2010, 12:03:26 posle podne ---nije losa sugestija, ali koliko ja znam vecina slika samogradnje je sa textom na holanskom i slicnim jezicima koji 90% ljudi nece razumeti... a sto se designa glisera tice ja sam nasao brdo slika na internetu i tesko je naci bilo kakav dodatni podatak u celoj prici, mislim da se tu radi samo o dizajnu raznih studija nesto kao konceptualni design ...
--- Kraj citata ---
Pa valjda postoji Google prevodilac pa se moze nesto i razumeti. Drugo zasto se ne postave linkovi prema originalnom sajtu?
Ali dobro, forum Vi uredjujete i imate puno pravo da ga organizujete kako Vama i vasim prijateljima odgovara. Mi svi ostali smo dobrovoljno pristupili pa mozemo da dobrovoljno odstupimo. Ja sam pristupio ovom forumu zbog, u pocetku odlicnih tekstova na njemu koje su pisali skipper, Dule, espresso, Deda i jos par clanova. Njih (tekstova a i nekih clanova) vise nema na ovom forumu, bar se veoma retko javljaju, a i kad se jave primorani su da raspravljaju o drugim stvarima, pojavili su se mnogi drugi i ovaj forum sada lici na "krezavu", samoj sebi dovoljnu, Srbiju, sa poltronima, bukacima i ostalim polusvetom, kojima nista ne valja, kome su svi krivi, koji je sebe nasao ovde a vi ste im postali predvodnik sa svojim misljenjem i stavovima koje stalno potencirate kroz Vase postove.
Ovom prilikom Vas molim da me izbrisete iz clanstva jer se vise ne osecam ovde ni lepo ni dobrodoslim. Zelim svima mirno more (reku) i puno zdravlja u nastupajucim praznicima.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju