Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Ponasanje na forumu.

<< < (7/18) > >>

marke:
Bravo Sale nije meni frka da vidim vic ili offtopic, pa i ja se nasmejem ali kad nesto pretrazujem skupilo se krsa pa se ono sto trazim tesko nalazi.

Jos jedna stvar: ko pravi novu temu lepo bi bilo da je nazove jasno tako da ako je trazimo posle pola godine ne moramo da se mucimo razmisljajuci kako bese pesnik nazvao temu.

busa2:
slazem se za ponasanje u smislu odabira reci i umerenosti u šali . a to sto tebe sale nb mrzi kao admina da pratis sajt pa bi radije da se bavis erotskim stvarima e to nemoze tako manje erotike vise rabotike. :taunt:

IKA:
poslednjih dana listam i pregledam teme i postove koje sam ja otvarao i vrlo brzo sam zaključio da danas više nikom nisu potrebne i moram vam reći da sam izbrisao desetak tema koje sam ja pokrenuo , i jedno 50-60 postova, jer to mogu da brišem.
Što se tiče admina mislim da bi glat mogli brisati 99% tema koje su u off.top , jer zaista rasprava o peder balu više nikom nije aktuelna , a takvih tema ima nebrojano. Nevidim razlog zbog kog admini nebi krenuli u brisanje nepotrebnih , i davno zaboravljenih tema.
Političke rasprave više nisu aktuelne jer se politička situacija menja iz dana u dan i ono što je bilo aktuelno prošle godine danas više nema nikakav smisao

Kapetan:
brdo tema....

ono sto bi bilo dobro je da dobar deo njih prebacimo u Portal kao svojevrsne izvestaje.... e da bi to licilo a nesto pametno to treba sada prespojiti , izprekrajati i ostaviti samo najbitnije ....

ПЕЦОВ:
vesti da se brisu.ima ih vec na pocetnoj.npr.sve koje nisu komentarisane da se brisu posle nedelju dana(samo na forumu)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju