Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Ponasanje na forumu.
Kapetan:
teme na silu otvarati je suludo , ako se pojavi novo pitanje super ako ne imamo vesti imamo stare teme ... u zadnjih 5-6 dana dosta starih tema se vratilo u zivot jer je dosla sezona za njih ... otvorilo se par novih ... bice jos neke stvari koje spremamo ali niko ne zivi od foruma vec je on zadovoljstvo pa kad nadjemo vremena onda napisemo po nesto
psovanje se brise osim ako nije ka drzavnim organima :lol:
nema brisanja starih i poruka tema ni slucajno
a sto se off topika tica napisah gore ljudi smo to je neminovno
busa2:
samo nam je bog dao ovakog admina :yahoo:
svaka mu se .ala ( nesmem celu rec da mu zena nevidi)
LSI:
Kapetanov pristup pozdravljen aklamacijom! :drinks:
Kapetan:
--- Citat: busa2 08, 12, 2010, 20:23:34 posle podne ---samo nam je bog dao ovakog admina :yahoo:
svaka mu se .ala ( nesmem celu rec da mu zena nevidi)
--- Kraj citata ---
eto ja bih sada mogao da apsolviram offtopi i kako trebamo da pazimo jedan na drugoga i kako ne treba da psujemo al ako busa provali da sam danasnji konopac kod njega uzeo za ves a ne za jedrilicu ugasio sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SALE NB:
E, pa zar i ovde da offtopikujete! :taunt:
Jedino bih skrenuo pažnju svim forumašima da, koliko je to moguće, provere da li već postoji stara tema sa istim sadržajem, pa da se nastave na postojeću diskusiju.
Naravno, admini će spajati teme kad primete tako nešto, ali narasli smo, i forum je već postao nepregledan.
Postoji nekoliko foruma i sajtova koji skupljaju viceve, zato mislim da nije potrebno i ovde praviti arhivu viceva. Lepo je pročitati dobar vic, razvedriti se, ali mislim da je posle npr. mesec dana sasvim ok obrisati starije viceve.
Isto važi i za off topic, starije off topic teme bez nekog sadržaja bih brisao nakon nekog vremena.
Čisto da malo olakšamo forum.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju