E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Gde izvaditi camac

<< < (5/8) > >>

deda:
Ma kada krenem,svi ste dobrodosli na druzenje a mozda se usput nesto i uradi! :drinks:

broker975fx:
Da li je istina da se kod starijih čamaca kod peskiranja isuviše tanji metal, pa kao često dešava da takav čamac bude kasnije probijen??? Da li to znači da da je starije čamce bilje ne peskirati?

dzoni:
mene isto uskoro ceka vadjenje camca i skidanje farbe i farbanje, posto je aluminijumsko korito najvise iz kozmetickih razlog erbo dugo nije sminkan a mator je

sto se tice vadjenja, s obzirom da su uneredili rampu kod ajka , pretpostavljam da cu da dam ljubi Galiji da ga vadi u ostruznici, (nisam siguran do koje velicine broda tamo vade)pa da ga transportujem do Ade kod Nautickog kluba gde je sad usidren i gde bih ga sredjivao(tu na klubu ima rampa,al mogu samo do 6metara camci)

inace je brod 7,5 sa 2,5 metra i tezak je tonu i po

el imate neku preporuku za skidanje farbe sa aluminijumskog korita?

ja sam se opremio nekim raznoraznim alatom el cu sve da radim na brodu(sredjujem i kabinu koja je hrast mahagoni i plastificirana je preko)

al nisam siguran koja vrsta brusilice je najbolja za aluminijum (rotaciona, vibraciona?) a ako bih ga peskirao to bi valjda moralo da se radi sa aluminijum oksidom?

ili el ima kod nas vake neke hemije pa samo da ga zalijem celog? :)

http://www.m-tc.com/efs2500_home.htm

mislim da treba par litara za ceo moj brod....

dzoni:
fala
nekoliko ljudi mi je to preporucilo, vrlo je moguce da odem i na tu varijantu...

dzoni:
fala Aka,

samo ovo vreme da se sredi, pa cu u akciju

valjda nece da krenu poplave cim se otopi sneg.... mirise mi na to... i po evropi je mnogo padalo...

opet ce da budu sportovi na vodi pored Sajma...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju