E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Gde izvaditi camac
Aka:
Evo jos jednog pitanja koje me muci. Morao bih na prolece da pregledam/peskiram/ofarbam podvodni deo camca. Problem mi je sto zaista ne znam gde mogu da ga jednostavno izvadim i uradim reviziju. Ne pominjite mi Brodotehniku na Makisu, Suvi dok, Beogradsko brodogradiliste, to dobro znam.
Za dodatnu informaciju, radi se o camcu od 13m LOA, 4m Beam, cca 16t deplasmana.
Nije mi obavezno da bude u Beogradu.
deda:
Probaj u Ostruznici kod onih likova.Zvao sam ih zimus zbog svog camca,sve njihovo cena 18e po kvadratu.Lik kaze doteras a mi sve radimo. :dance:
Kapetan:
--- Citat: deda 16, 02, 2009, 18:30:09 posle podne ---Probaj u Ostruznici kod onih likova.Zvao sam ih zimus zbog svog camca,sve njihovo cena 18e po kvadratu.Lik kaze doteras a mi sve radimo. :dance:
--- Kraj citata ---
sta dorazumeva 18 evra ? i sta podrazumeva doteras.. do njih sa obale ili moram i da ga izvlacim na suvo ili to oni rade?
deda:
Sve njihovo podrazumeva izvlacenje,peskiranje,farbanje njihovom bojom a ti sedis i kontrolises.Koliko znam oni i prave camce. :dance:
broker975fx:
Da nemaš možda telefon tih likova, prepostavljam da može samo farbanje bez peskiranja?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju