E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Gde izvaditi camac

<< < (4/8) > >>

deda:
Eto,bas tako se desava,maltene,uvek.Jedino imam srece sa majstorom za motor ali i njega cu da strojim iz preventive.Sta znam radicu sam,polako pa kad zavrsim. :suicide:

Kapetan:

--- Citat: SALE NB  17, 02, 2009, 21:20:34 posle podne ---Meni je čamac opuštanje i zadovoljstvo, i odmor za dušu! I kada plovim i kada radim na njemu ili oko njega.
A razlog zašto gotovo sve radim sam je upravo taj - svaki majstor koji mi je u zadnje vreme ušao u život- ne bitno da li je u pitanju nešto za kuću, čamac ili firmu, samo mi je pokidao živce!
Evo, i trim tabove, a bogami i tendu ću da radim ( barem delimično ) sam. I da uživam pritom! :)

--- Kraj citata ---

nas dvojica cemo ceo tvoj brod da stavimo pod misku i nosamo ga levo desno... al ajd da vidim kako ces sam da dignes moj od 2 tone...  sve je u velicini .. da mogu da manipulisem s anjim sve bih sam radio.. ovako osudjen sam na majstore.. sdruge strane o motorima ne znam nista.. i tu sam prinudjen njih da cimam ...

deda:
Kada budem radio u aprilu[dace bog]zovem vas dvojicu da ga okrecete a ja kod Bore narucujem corbu! :drinks:A mogu i palacinke za dezert. :scare:

Kapetan:
deal:)

SALE NB:
ako dodaš još neko pivce.... kupio si me! :lol: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju