poz posle par dana odsustva...zanimljiva tema, mislim da je dosta nas mislilo o tome...za to, bato, moras da imas dosta para u steku, da izdrzis godinu, dve , tri...dok se ljudi ne priviknu, dok se sve ne procuje...uz sve to moras da imas i dobru pricu, tj. destinacije za carter a za "bus" si zakaznio, grad je tu uleteo...taxi, mozda uspe...Dule, mi se onda verovatno znamo, nisam zano da je to tvoja firma...dolazio sam par puta tu, nesto sa Bobanom sa Ade....ne znam da li smo se upoznali ali mislim da je trebalo nesto tu da radimo...ma nije ni bitno...
uglavnom...za ture, Surcinci su se lepo organizovali, imaju (nazovi) brodove, imaju vise pristana, nauticko selo, razne ruckove, razgledanja, price pa se jos nisu razvili, tj nemaju bas neku zaradu...jedino vikendom pune brodove a i to zavisi mnogo od vremenske situacije....mada, oni imaju kesa da mogu da cekaju koliko god treba da to na kraju krene... znam, sa njima sam od starta u toj prici....ali ako treba bilo kakva pomoc, ako si u resio definitivno time da se bavis - tu sam...