Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Da li postoji solidarnost na vodi?

<< < (4/7) > >>

Bane:
moram malo da prodiskutujem na temu plavo bele zastavice, nase zastavice. peca covek kod paradaiz ostrva, camac nepoznat, mislim vidjao sam ga, visoko podignuta dobro nam poznata zastavica. prodjem pored njega, svirnem mu mojom novom svirenom, a on gleda i ne reaguje(ne znam na cemu je).
moram priznati da mi nije bas najjasnije kako je dosao do zastavice, ako je neko izgubio jednu na teritoriji dunavca neka prijavi da ne bi ziveo u zabludi!
inace uvek volim da pozdravim camac koji prolazi pored mene a narocito glisere kada im u punoj brzini ugledam beonjace, ali mi uglavnom oni ne masu, verovatno se sve brzo desava pa nemaju vremena za reakciju. neka, nek se zabavljaju, valjda im je gust da gledaju kako se ja borim sa talasima.
a i nemaju zastavicu :dance:

Bane:
Moram jos nesto da dodam, clanovi foruma sa nase marine su izmenjali telefone, a dogovor je da u bilo koje doba zatreba pomoc na vodi zovemo i neko ko nije sprecen dolazi, nesto kao sos telefon. nadam se da nece nikad zatrebati ali eto i to je solidarnost, mozemo uvek racunati jedan na drugoga

Kapetan:
e a evo i drugi primer kada smo bili na beloj steni vidim zastavicu pridjem upoznam se kad ono nije nas clan al redovno prati forum, zastavicu dobio na protestu i sada je sa ponosom nosi

ronac:
Bane ako je čamac bez kabine sa Hondom,dobio je zastavicu od vas na protestu,a na nečemu jeste. :)

ronac:
O tom sam upravo pisao. :smile:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju