Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Da li postoji solidarnost na vodi?

<< < (3/7) > >>

samardza:
Nekada je postojala a onda su se pojavili neki novi momci koji valjda misle da se da se njima ne moze nista desiti. Podignem ruku u znak pozdrava a covek me zbunjeno gleda. Ljudski je pomoci pogotovo na vodi. Pomagao sam i pomagacu valja ce imeni trebati pomoc. U subotu prode covek i mase a pozadi plavo bela zastavica ne mora da se druzimo ali bar mozemo da se jedan drugom javimo i naravno pomognemo kad zatreba :drinks:

ronac:
@ronac
pravu si, ni ja nikome ne pomazem i sebicno cuvam za sebe sve sto znam. Pozdravi "kuma".

Aka,nije lepo da pozdravis samo mog kuma gde su tu Nino,Joca,ja i još poneki likovi? :good:

ronac:
Samo što ti taj abonent mnogo gladan pa je često na kazanu. :preved:

stvlada:
Kao iskusni nauticari brat i ja kupimo nov motor veterok 12ks,razmisljajuci ipak novo je novo.Kod prvog paljenja je upalio sa pokidanom poteznicom i zuljevima na rukama.Krenusmo Savom uzvodno i negde na 12-tom km ugasi se motor i ni da cuje.Krenemo polako veslom niz vodu i ko god je prosao uglavnom gleda na drugu stranu ili pokazuje svom saputniku na camcu gde je kuca njegove tetke,naravno u drugom pravcu.Sve to i nekako ali vrhunac su bili klinci u gliseru koji su namerno prolazili na par metara od nas i gledali sto vise da nas isprskaju.Bas lep primer solidarnosti i onda pitanje cemu kuglageri...

samardza:

--- Citat: stvlada  18, 05, 2009, 22:57:35 posle podne ---Kao iskusni nauticari brat i ja kupimo nov motor veterok 12ks,razmisljajuci ipak novo je novo.Kod prvog paljenja je upalio sa pokidanom poteznicom i zuljevima na rukama.Krenusmo Savom uzvodno i negde na 12-tom km ugasi se motor i ni da cuje.Krenemo polako veslom niz vodu i ko god je prosao uglavnom gleda na drugu stranu ili pokazuje svom saputniku na camcu gde je kuca njegove tetke,naravno u drugom pravcu.Sve to i nekako ali vrhunac su bili klinci u gliseru koji su namerno prolazili na par metara od nas i gledali sto vise da nas isprskaju.Bas lep primer solidarnosti i onda pitanje cemu kuglageri...

--- Kraj citata ---
PUSTO RUSKO

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju