Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Da li postoji solidarnost na vodi?

<< < (5/7) > >>

samardza:

--- Citat: Bane  19, 05, 2009, 22:22:54 posle podne ---moram malo da prodiskutujem na temu plavo bele zastavice, nase zastavice. peca covek kod paradaiz ostrva, camac nepoznat, mislim vidjao sam ga, visoko podignuta dobro nam poznata zastavica. prodjem pored njega, svirnem mu mojom novom svirenom, a on gleda i ne reaguje(ne znam na cemu je).
moram priznati da mi nije bas najjasnije kako je dosao do zastavice, ako je neko izgubio jednu na teritoriji dunavca neka prijavi da ne bi ziveo u zabludi!
inace uvek volim da pozdravim camac koji prolazi pored mene a narocito glisere kada im u punoj brzini ugledam beonjace, ali mi uglavnom oni ne masu, verovatno se sve brzo desava pa nemaju vremena za reakciju. neka, nek se zabavljaju, valjda im je gust da gledaju kako se ja borim sa talasima.
a i nemaju zastavicu :dance:

--- Kraj citata ---
bane kep je podelio na protestu nekoliko zastavica ljudima van foruma trazili su

Bane:

--- Citat: ronac  19, 05, 2009, 22:31:07 posle podne ---Bane ako je čamac bez kabine sa Hondom,dobio je zastavicu od vas na protestu,a na nečemu jeste. :)

--- Kraj citata ---
camac je sa kabinom i sa mnogo stapova, ma ok je nije mogao da je dobije na protestu jer sam ga sreo kad smo se vracali sa protesta!!!!
samo mi je zasmetalo sto mu je tesko da digne ruku... :)

--- Citat: samardza  19, 05, 2009, 22:36:19 posle podne ---
--- Citat: Bane  19, 05, 2009, 22:22:54 posle podne ---moram malo da prodiskutujem na temu plavo bele zastavice, nase zastavice. peca covek kod paradaiz ostrva, camac nepoznat, mislim vidjao sam ga, visoko podignuta dobro nam poznata zastavica. prodjem pored njega, svirnem mu mojom novom svirenom, a on gleda i ne reaguje(ne znam na cemu je).
moram priznati da mi nije bas najjasnije kako je dosao do zastavice, ako je neko izgubio jednu na teritoriji dunavca neka prijavi da ne bi ziveo u zabludi!
inace uvek volim da pozdravim camac koji prolazi pored mene a narocito glisere kada im u punoj brzini ugledam beonjace, ali mi uglavnom oni ne masu, verovatno se sve brzo desava pa nemaju vremena za reakciju. neka, nek se zabavljaju, valjda im je gust da gledaju kako se ja borim sa talasima.
a i nemaju zastavicu :dance:

--- Kraj citata ---
bane kep je podelio na protestu nekoliko zastavica ljudima van foruma trazili su

--- Kraj citata ---
Koliko se secam, bio si samnom u camcu
al kao sto rekoh, opusti se i uzivaj :drinks:

zoki novus:
kad smo vec kod solidarnosti na vodi nemogu a da ne spomenem 
stankovic zorana
zemunci ga pamte kao rovca (tako mu se zvala radnja za prodaju mamaca za pecanje)
na vozdovcu je ostao upamcen kao vampir
ceo svoj vek je proveo na vodi i nikad nikom nije uskratio pomoc
danas se navrsava tri godine kako je otisao ali mnogi ga nikad nece zaboraviti

Kapetan:
slava mu !

ronac:
Nema na cemu,i drugi put.Dobro se uvek dobrim vraca,ma koliki skeptici bil . :yes:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju