Nazalost, ja moj camcic ne koristim 365 dana u godini - mislim da sam (ako sam dobro izracunao) na 298 dana kako sam ga kupio. Ali ima vremena, zar ne, tek sam poceo. :dance1: Dakle, taze ljubitelj vode i plovidbe po Dunavu. Prethodno plovidbeno iskustvo sam skupljao po pomorskim, kako kazu, plovnim putevima.
Ovi, kako kazu, unutrasnji plovni putevi mi se nekako vise svidjaju, mozda je to iz razloga sto su se kriterijumi s godinama polako izmenili. Ili je to zbog mirnoce koju sam spoznao u trenutku kada sam, potpuno sam, zaplovio prvi put Dunavom.
I pored malo zavijanja u stomaku, jer sam se otisnuo u tek kupljenom camcu i motoru, potpuno sam, nizvodno, sve je to proslo u trenutku kada sam skoro u leru prosao Belu stenu. Jednom recju, mozda glupo zvuci, za mene neponovljivo iskustvo.
Camac koristim svaki dan kada mi okolnosti i posao dozvoli. Cesto leti, posle posla u sest, dodjem do camca i dremnem partiju suncajuci se i skupljajuci energiju za naredni dan. Nisam primetio da postoji efikasniji punjac.
Ove godine sam odlucio da, kada imam slobodni vidend pravim malo dalje 2-dnevne ture.
Ajd da se to i ostvari :drinks: