E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Nadogradnja pasare

<< < (19/21) > >>

SALE NB:
Produženjem korita na vodenoj liniji će se možda dobiti neznatno povećanje brzine, ali zaboravljate da Darkov čamac nema deplasmansko korito, bez obzira što ga on tako koristi.
Ta nadogradnja takođe prati linije i geometriju korita, tako da ne utiče (previše) negativno na osobine korita.
To je i dalje gliser, i pri većem gasu sigurno izdiže pramac na površinu vode - to mu daje veću brzinu u odnosu na pasare, a ne dužina korita.

igogitar:

--- Citat: SALE NB  02, 07, 2010, 09:14:06 pre podne ---Produženjem korita na vodenoj liniji će se možda dobiti neznatno povećanje brzine, ali zaboravljate da Darkov čamac nema deplasmansko korito, bez obzira što ga on tako koristi.
Ta nadogradnja takođe prati linije i geometriju korita, tako da ne utiče (previše) negativno na osobine korita.
To je i dalje gliser, i pri većem gasu sigurno izdiže pramac na površinu vode - to mu daje veću brzinu u odnosu na pasare, a ne dužina korita.

--- Kraj citata ---

U pravu si Sale to mi je promaklo.  :good:

MiletaStamat:
Čitam ovo oko nadogradnje pasare, sto radi Darkobp, ali ne vidim fotografije. Zna li ne zbog čega i kako to da ispravim i vidim fotografije.

Kapetan:

--- Citat: da se čovek pita  29, 09, 2015, 16:40:14 posle podne ---Čitam ovo oko nadogradnje pasare, sto radi Darkobp, ali ne vidim fotografije. Zna li ne zbog čega i kako to da ispravim i vidim fotografije.

--- Kraj citata ---

slike su hostovane na imageshacku ... a imageshack trenutno ne radi , nisam ga dugo koristio mozda je prsao ..

http://imageshack.com/

MiletaStamat:
Hvala probaću da pronadjem. Poslao sam I Darku poruku da se čujemo telefonom naravno ako ima vremena I strpljenja, za pitanja amatera I početnika u nautici.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju