E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Nadogradnja pasare
MiletaStamat:
Nema šanse da otvorim ove slike koje je Darko postavio pored svojih objašnjenja rada, probao i u tom programu imageshack, ali ne može. Da li neko možda ima te slike u nekom drugom programu ili je u kontaktu sa Darkom na neki drugi način, možda on ima sačuvane slike negde kod sebe. Bilo bi mi drago da ih dobijem jer su tekstualna objašnjenja zaista precizna, još kada bi video slike mogao bi dosta toga da sam odradim. Unapred zahvalan i pozdrav za sve.
Kapetan:
slike na Imageshacku izgleda imaju vek trajanja... posle toga imageshack ih pobrise... ako ih neko nije sacuvao tesko da ce se pojaviti na sajtu
zankiki:
Slao je to meni Darko na mail, pošalji mu pp da pošalje i tebi.
I ja sam to zagledao pre nego što sam krenuo da pravim krov.
Darkobp:
Sto bih rekli-ode mast u propast XKJHDGASED
Da,slike su hostovane na Imageshack-u koje je nesto poblentavio i nije radio jedno vreme
Sad je proradio i neke slike su se vratile a neke su izgleda trajno izgubljenje,jbg 56568
"da se covek pita'' malo sam u problemu sa vremenom i nisam stigao da ti odgovorim ranije
Nego,poslao sam ti slike svih radova na mail pa pokusaj skolopiti te slike sa tekstom i pojasnjenjem u temi,ako negde zapnes-tu sam ,pitaj slobodno thumbup
114
MiletaStamat:
Hvala Darko, slike su stigle mailom, sada ću da ih studiram pa da vidim koliko ja sa mojim skromnim znanjem mogu da iskoristim tvoja upustva. Uradio si veliki posao sa svojim čamcem. Možemo da gledamo i da uzivamo, i da se nadamo da ćemo i mi jednom imati takav, zaista je odličan, mogu da zamislim tek kada si na njemu, koje uživanje. Pozdrav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju