E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Nadogradnja pasare

(1/21) > >>

Darkobp:
Kako se polako blizi prolece tako me vec svrbi brodic I samo razmisljam sta cu u raditi samo da otopli malo,palo mi na pamet dam u za ovu godinu kompletan otvoren kokpit zatvorim u ciradu kako nebih bas morao od svake kise bezati a I da je lepo zatvoren I ususkan I dok je na vezu
Sta vi kazete hocu li mu upropastiti linilu sam tim kabinastim izgledom,vredi li to raditi,licili na ista??
Ja sam to nekako ovako zamislio a da nebude sav kockast kao Tam-ic hladnjaca
Bar bih vise licio na pravi brod  :yahoo:
Usput,koliko se otprilike krece kvadrat nekog platna za cirade???
Manje vise bih sve odradio u svojo radinosti

Trenutno je ovakav

Otvoren...

Spakovan...

HUMMER:
Evo dva primera cerade za pasaru...

Darkobp:
Eto to mi nebih palo na pamet da bude polu kruzna ako ne zbog estetike bar zbog oticanja vode :good:
Odlicna primedba :good: Hvala

Kapetan:
cena cirade.. sve zavisi od materijala... Dermi je recimo ona plasticna varijanta ako se ne varam oko 400 dinara duzni metar (sirina 1,5) .. tenda platno je oko 600 700 dinara duzni metar (sirina 2m) .. u sredu mogu da bacim pogled pa da ti dam tacne informacije...

Misha D:
Bilo da pravis samo gornji deo ili i bocne stranice, metalna sklopiva konstrukcija je neophodna.
Najpovoljnije su u Grosinoxu, treba ti dimenzija sirine camca. Bocne strane se prvrscuju zip zatvaracem tako da mozes leti da ih skines. Obavezno svetlije boje (bez-bela ili bez) jer se tamno plava leti usija od sunca.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju