ja ne vidim da sam ga oterao , covek je sam nasao gde ce da prodaje svoje proizvode i presao, ujedno je trazio da mu ovde ostane podforum kao reklama , ja sam mu tu zelju naravno ispunio ...
ne vidim ni jedan momenat gde sam ja ispao nefer... takozvani "sukob" je nastao oko price koje se moze svesti na "inzinjeri brodogradnje vs varioci/bravari " gde sam ja zastupao prvu grupaciju a on drugu ...
inace kada sam postavio taj link za busu, mislim da sam dan pre ili istog dana bio kod njega u radnji (on morao da izadje pa smo se culi telefonom) i zvucao je

, iskreno mislio sam da se opet igra varijanti "ocu kakim necu kakim" jer je to jednom dvaput vec uradio... (otisao pa se vratio)...
sto se mene tice
iako je trazio nisam brisao njegov nalog i poruke jer bih onda automatski pobrisao i tehnonautiku , dacin nalog nije diran jer daca nikada nije trazio nista slicno, a posto je momak punoletan nisam se obazirao na busin zahtev povodom tog naloga , a i daca je recimo juce bio online , tako da busina prica ne pije vodu i mislim da sam dobro postupio po tom pitanju... ja mislim da ce tu doci do raspodele izmedju njih dvojice po forumima , i to mi je
sve u svemu ja ne vidim da smo busa i ja u zavadi/svadji ili nesto trece , kada smo se culi pre par dana nije tako ni zvucalo a i pazario sam neke kanape i klocer tom prilikom, tako da ne vidim da je zbog svadje otisao a kamoli da sam ga ja oterao ...