" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
milose dobro dosao , moram priznati da se slazem , ali to je samo prvi korak... SVAKI proizvodjac mora imati telefon makar jednog projektanta koji ce da garantuje performanse. e to je vec posao i takvim koracima izlazimo iz Srbistana...a onda dolazimo do nasih projektanata koji su skuplji od bruca robertsa... (provereno veruj mi ...)
Citat: Kapetan 06, 01, 2012, 18:49:53 posle podnemilose dobro dosao , moram priznati da se slazem , ali to je samo prvi korak... SVAKI proizvodjac mora imati telefon makar jednog projektanta koji ce da garantuje performanse. e to je vec posao i takvim koracima izlazimo iz Srbistana...a onda dolazimo do nasih projektanata koji su skuplji od bruca robertsa... (provereno veruj mi ...)ti kad bi otisao kod tog tvog brusa vilisa i trazio da ti napravi projekat po tvojim zamislima ne da bi te kostao 150e po metru duzine nego bi te kostao 1000e po santimetru ... :lula:
Milose, busa2 ne moze da vam odgovori na privatnu poruku koju ste poslali jer je izbrisan sa ovog foruma ali nije nikakav problem da dobijete Draganov telefon ; 063;7018151 . :drinks:
Internet nudi obilje TIPSKIH projekata, gde za 100-300 evra možete dobiti planove za čamce i brodiće osrednjih karakteristika i osrednje iskorištenog prostora. Porediti to sa planom za unikatni brodić sa (poželjno) vrhunskim karakteristikama nema nimalo smisla.Tako posmatrano, naši projektanti i dizajneri su mnogo jeftiniji od inostrane konkurencije.
Takodje mislim da niste dovoljno trazili ili niste liberalniji u poslovanju. Iz licnog iskustva znam da ako postoji isti interes uvek moze da se nadje za obe strane dobar finansiski dogovor.
Ja necu da licitiram s koliko ce da ide ali da je lep, lep je i da je pedantan, ravan i skladan! Kolika je cena ovog "neproduzenog" zastakljenog i ofarbanog u osnovnu i lak?