E, ovako treba... > Plovila

Aluminijumski Camac

<< < (17/44) > >>

kemppi:
Nema da se kupi nigde u radnji,jer koga god sam pitao niko mi nije rekao da je ikad video u prodaji aluminijumske lukove,ali moze da se nabavi kod kolega(majstora),Prvi luk gore i srednji dole su od punog materijala i moraju da se vare,a ostali su suplji,pa u njih moze da se nabije cev.Ako ti nesto treba javi pa mogu da posaljem,cena luka je oko 600 din.

mesechar:
Svi pomenuti lukovi se mogu kupiti u prodavnici ABO Balkan ulica Bulevar Revolucije 43g inace ima svog fitinga od aluminijuma ,to su sve elementi za rukohvate i gelendere ,vrlo zanimljivo! Ja sam tamo video vrlo interesantna kolena sa kliznim elementima i sharkama od kojih se moze napraviti bimini top za dvadesetak evrica !! Opasno dobra prodavnica telefon 064 244 82 56 prosecna cena je od 150 do 350 dinzi imaju i gomilu krajnjaka t spojnica i slicnih zezalicz uvoze iz turske ,,ima i aluminijumskih cevki...Ono sto je interesantno sva veca kolena imaju urezane imbus shrafcice pa je sklapanje pojednostavljeno totalno... eto ako sam nekom pomogao dobro je to je bila moja gradjanska duznost ...pa ako  me se setite na dan bezbednosti ..setite :) ako treba prosetacu se sutra islikati proveriti sv e sta ima

Kapetan:

--- Citat: mesechar  04, 01, 2011, 01:31:21 pre podne ---Svi pomenuti lukovi se mogu kupiti u prodavnici ABO Balkan ulica Bulevar Revolucije 43g inace ima svog fitinga od aluminijuma ,to su sve elementi za rukohvate i gelendere ,vrlo zanimljivo! Ja sam tamo video vrlo interesantna kolena sa kliznim elementima i sharkama od kojih se moze napraviti bimini top za dvadesetak evrica !! Opasno dobra prodavnica telefon 064 244 82 56 prosecna cena je od 150 do 350 dinzi imaju i gomilu krajnjaka t spojnica i slicnih zezalicz uvoze iz turske ,,ima i aluminijumskih cevki...Ono sto je interesantno sva veca kolena imaju urezane imbus shrafcice pa je sklapanje pojednostavljeno totalno... eto ako sam nekom pomogao dobro je to je bila moja gradjanska duznost ...pa ako  me se setite na dan bezbednosti ..setite :) ako treba prosetacu se sutra islikati proveriti sv e sta ima

--- Kraj citata ---

obavezno islikaj i vidi da li imaju cenovnik odstampan  :good: mnogima je to zanimljivo

kemppi:
@mesechar
Sto ne napisa to ranije,da ne trazim,ovaj moj kolega sto sam kod njega nasao lukove rece da to uvozi,ima elemente za fi 50 i fi16mm,i nista izmedju.Otici cu u tu radnju,mozda imaju bolji izbor.Hvala. :good:

stvlada:
@kemppi
kad bi mogao se vidi taj camac i da objasnis nesto oko savijanja?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju