E, ovako treba... > Restauracije

Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma

<< < (15/70) > >>

LSI:
Ih, kakvi ste? :aikido:

Gori ste od moje žene (a to nije lako, obzirom na to koliko ona ima primedbi na mene)!

kako da se uklopim u 100 slova?
Poslednja poruka je imala samo 318 reči i bila je osrednja po dužini.
Čak je i Majkrosoft izbacio iz opcija brojanje karaktera - postoji samo brojanje reči. A vi bi meni da ograničite broj slova...

Pa, još ovaj Cvija - on razmatra brojanje slova "i"! :download:

Kuku, kakvi ste?
Neću imati s kim pivo da popijem - ograničiću vas na slovo "J" od "Jelen", pa vi vidite gde to može da nas dovede. :diablo:

LSI:
Pokušaću da budem vrlo kratak.

Zoran - Kaćintata mi je završio prikolicu za čamac!
Prikolica izgleda dobro, njome se lako manipuliše i moje "Ružno pače" (radni naziv za moj LSI dok ne završim sa sredjivanjem) se vrlo lepo smestilo na noj i dogegalo danas posle podne do Batajnice.

Sad čekam da se vreme prolepša i da nastavim sa sredjivanjem.

Zoranu želim još jednom da se zahvalim na brzini, kvalitetu i dogovorenoj ceni.
Učinio je sve da budem zadovoljan.

p.s.
Ako još neko želi da napravi prikolicu, imam komplet svetlosnu instalaciju za prodaju (kutije za žmigavce, stop i poziciona svetla, katadiptere, sijalice, kabel i utičnice - muške i ženske delove) - sve kvalitetno i po povoljnoj ceni!

LSI:

--- Citat: pingvin44  06, 08, 2010, 10:08:24 pre podne ---Prodje i sesti i sedmi mesec  u godini a prica ne dobi nastavak? Dakle?

--- Kraj citata ---

U nekoj od tema sam napisao da su me obaveze i kiše sprečile da bilo šta uradim na čamcu.

Nameravam da ovog ili narednog vikenda uradim novi pod, a onda porinuće. Ostali radovi čekaće jesen ili proleće obzirom na neke vanredne troškove koji su neplanirano iskrsli u ova dva meseca koji su za nama.

Ne brinite, biće restauracije i biće informacija o tome.

Kapetan:
evo ga vikend ima li patosa? :)

LSI:

--- Citat: Kapetan  08, 08, 2010, 14:18:18 posle podne ---evo ga vikend ima li patosa? :)

--- Kraj citata ---

Nema...

Nakon što sam jutros pokosio travu oko zgrade u kojoj živim, pokosio sam travu i iza stare kuće, u bašti u kojoj se čamac nalazi, a onda sam pokosio travnjak na ulici ispred kuće, pa ispred komšijine kuće, pa onda preko puta, ispred napuštene kuće u kojoj niko ne živi ...
Sve u svemu, nekih 6-7 ari travnjaka, a to je za mene previše.

Vratio sam se kući mrtav i dehidriran. Sad se odmaram i večeras idem do Bojčinske šume na javni koncert o kojem sam ranije pisao.

Sačekaće čamac sledeći vikend - nema mu druge sa ovakvim gazdom.

A ako neko od ladjara stigne do Svinjarske kolibe, neka svrati na piće sa veselim društvom!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju