E, ovako treba... > Restauracije
Kako da Ružno pače postane Labud - prepravke čamca od aluminijuma
barbanesa:
Ja mislim da Laza namerno sabotira zavrsetak svog camca dok mi ne zaboravimo na njega..
Ili ga sredjuje u tajnosti.. :nono:
Ko jos normalan kosi komsiji travu badava mora da tu ima nesto..da li komsinica ili nesto drugo? :preved: :preved:
LSI:
--- Citat: pingvin44 15, 09, 2010, 08:34:33 pre podne ---A o restauriranom camcu citacemo vec 2011 godine. Do tada puno pozdrava..... :smile:
p.s. De promeni naslov teme u " Kako da od camca nastanu muda od labuda " :dance1:
--- Kraj citata ---
Čitanje ove poruke osvežilo mi je jutro. :drinks:
Iskreno se nadam da će nastavak priče uslediti tokom ove jeseni.
A što se tiče "muda" - neće biti "od labuda".
Bojim se samo da ih neko ne pojede kad izbacim slike po završetku radova.
Šalu na stranu, u drugoj polovini oktobra, odmah po povratku i završetku izolaterskih radova na fasadi kuće, počinjem sa radovima. Samo, pre toga, moram da potrošim ovaj rezervoar goriva (da se ne pokvari od stajanja).
broker975fx:
Lazo moram da pitam, hoće li lađa zaploviti ove godine majku mu, moramo malo da te :download:
zoki novus:
sada nije pitanje oce li ove godine vec oce li u ovom veku :)
LSI:
Meni neprijatelji ne trebaju - ja imam prijatelje!
Za vašu informaciju, čekam da me Zoran Kaćintata pozove i javi mi kad će ponovo zakupiti radionicu pa da krenemo.
Ja sam spreman, čamac je tu - samo Zoki da javi...
Moj plan je da u martu/aprilu budu uradjeni limarski radovi i farbanje, a da u aprilu/maju uradim unutrašnje uredjenje koliko budem mogao.
U maju će ladja biti na vodi, a vi meni živi i veseli da dodjete da to overimo komisijski.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju