E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)

<< < (13/25) > >>

deda:
Razmisli i o ovoj soluciji!
http://www.ribosport.com/camci-freesun.html

zoki novus:
imas jedan na berzi 975e

Evil_Zo:
Agonija je okoncana, nije ispalo kao sto je trebalo ali sta je tu je, konacno imam camac i ipak sam jako srecan zbog toga i jedva cekam da odem kuci na more.

Na kraju je jedino sto sam mogao dobiti od Zodiac-a i Quicksilvera samo ovo: Zodiac ZOOM 310 S

Evo ga, naravno da sam ga odmah naduvao u stanu :)

Za razliku u novcima sam uzeo sve sto sam zamislio od dodatne opreme (od elektro pumpe preko prsluka do sidra, konopa, torbi, ...)

Ostalo mi je jos par stvari da zavrsim: Prvo, da u narednih dedmicu-dvije polozim i zatim registrujem moje plovilo i drugo da se pozabavim motorom.

Treba ovih dana da odnesem moj Tohatsu kod nekog servisera da mi odradi taj nulti servis prije pustanja motora u rad i da odmah krenem sa razradom motora da bih opet na 10 sati odradfio servis i da s mirom mogu da idem za CG :)

Eto i pitanja:

Da li postoji neki dio Save/Dunava na teritoriji BG-a da mogu da razradim motor, a da me ne uhvati kapetanija i kazni zbog neregistrovanog camca? Bice polaganje i dozvola za desetak dana ali bih ja da zavrsim sa razradom prije toga da mogu isti dan poslije registracije da krenem na more... :)

Puno vam hvala svima na pomoci, savjetima i podrsci sve ovo vrijeme! :drinks:

Misha D:
Mirna i bezbedna je rukavac-marina na Adi Ciganliji (desna obala Save) ali ulaz kolima se naplacuje. Rukavac-zimovnik iza restorana Marinada (leva obala Save) je bistar i miran kao jezero. Ides putem posle restorana dokle god mozes, prodjes cuvara na rampi i cim dodjes do marine AJK imas lak prilaz vodi zbog velikog vodostaja. (na mapi ti je to skroz desno gde se vidi deo zel.mosta)
http://wikimapia.org/#lat=44.8001449&lon=20.4312015&z=18&l=0&m=s&v=9

Na Dunavu ako ti je blize pogodan je Visnjicki rukavac (desna obala Dunava) kod marine Shark ili Lepi Mika
www.marinashark.rs

STG:
Pre ide preporuka za zimovnik,cistiji je od cukarickog...Mada 10ak sati vozikanja u krug... :shout:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju