E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)
broker975fx:
--- Citat: Evil_Zo 12, 04, 2010, 17:50:07 posle podne ---Problem je u tome sto sam ja vec to platio jos u decembru...
--- Kraj citata ---
Pa to je vrlo, vrlo neiskusno ali kada si to već uradio sada insistiraj na poraćaju novca i preti tržišnom inspekcijom i advokatom. Ovo je grubo kršenje tvojih prava kao potrošača, ako budeš uporan izvućićeš i kamatu. Budi uporan, koju ti garanciju imaš da ćeš svoj čamac videti do juna kada ga do sada nisi dobio. Budi tvrd pravo je u potpunosti na tvojoj strani
Kapetan:
uzmi lovu nazad i zapucaj u Madjarsku kupi sta treba plati carinu i pdv i uzivaj ... istog dana ces sve da zavrsis...
Evil_Zo:
Ko mi garantuje da u Madjarskoj mogu naci te modele? Ko je zastupnik za Zodiac tamo? Napravice mi ovi iz Arga uvoz samo da nadjemo model, nema ga nidje u Evropi na stanju, to je problem, a fabrika planira izbacivanje serije tek u Maju. Ma dobicu ja i pare nazad, sve to ide preko jedne drugarske linije, otuda i dobra cijena i sve, ali dzaba kad ne mogu da nadju nidje 310S i 340S, cimali su i predstavnistva u Hrvatskoj i Italiji pa da svuku sa njihovog lagera ali jednostavno ih nema :(
Problem je i sta drugo sada uzeti, evo danas sam se cuo sa ljudima iz Nautec-a i oni mi kazu da mogu da mi za 10ak dana isporuce Quicksilver 340S (ako i njega ima u centralnom magacinu u Austriji) ali ko mi garantuje da i to nece kasniti.
Kada vec dajem pare, necu da uzmem bilo sta, Zodiac Cadet serije ili Quicksilver Sport su mi jedino interesantni a da mogu da ih priustim.
Vlada 69:
Ne mogu da verujem dokle ide bezobrazluk nasih "trgovaca"-prodavaca magle....Ej ,coveku da uzmu pare a sigurno su znali da ga nema i onda ide zavlacenje jedno par meseci da bi posle probijanja svih rokova coveku verovatno ponudili (kao sto i jesu) nesto sto njemu ne odgovara iz ovog ili onog razloga.
Valda se prvo proveri dali se ima,sta se ima i gde,pa se onda uzmu pare i uradi se narudzbina...Kakav amaterizam.
Evil zo,uzmi ti pare nazad i uzmi quicksilvera koji je isto sam vrh u ponudi tih camaca i uzivaj ovo leto umesto da gubis zivce i vreme.
SALE NB:
Zodiac i Quicksilver su vrh među "gumenjacima", ali u ovoj situaciji, ja bih razmislio i o Maestralu ili na kraju i o ovim domaćim Advance gumenjacima.
Jedno je sigurno, ako i nemaju model koji tražiš na lageru, ima da ti ga naprave za mesec dana!
Za razliku u ceni možeš kupiti hrpu opreme ili finansirati deo godišnjeg odmora.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju