E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Dilema slatka... Edit: STIGAO I CAMAC JEEE!!! :)
Misha D:
Nemoj da ga plasis, mada to malo 1-2km vijuganja se kompenzuje cistom i mirnom vodom kao u jezeru.
STG:
Mislim da ce dosaditi voznja u krug,ipak pricamo o 10 sati rada!
Ipak mi se cini da :police: nece praviti problem ako se pokaze racun i naravno da je prvi put spusten u vodu.Pravac Obrenovac :)
Kapetan:
sidji na vodu negde oko ada huje... i spusti se do smedereva i to ti je 3-5 sati .... pa neka te neko pokupi kolima u smederevu ili nastavi odmah do gradista u svakom slucaju veslo, mobilni , pomocni motor...
... ako krenes u krug izludeces i smucice ti se ... za dan dva mozes da doguras do tog servisa...
Evil_Zo:
Hvala ljudi na brzim odgovorima :drinks:
Ovi rukavci mi uopste nisu losa ideja, znam da je dosadno, ali ne moram sve u jedan dan, tri dana po tri-ipo sata i gotovo, prodje to za cas sa ovolikim entuzijazmom :)
Sad razmisljam najvise o ovom Visnjickom rukavcu i to zbog marine. Mogao bih se recimo dogovoriti da ta dva-tri dana platim pa da mi camac stoji u marini da ne moram da ga rasklapam svaki dan...
Kapetane, ja sam dijete s mora, nisam nikada plovio na rijeci, strah me da mi nije malo opasno za pocetak da idem odmah cak do Smedereva :)
Kapetan:
zeznut je put do smedereva , na izlazu iz malih voda imas hobotnice od 20 metara , sirene su kod vince znaci cepove u usi, kod ritopeka se uliva Stix pa se pazi Charona... :taunt:
uzivaj bre i polako ... veslo i pomocni motor i nema sta da brines...
veca opasnost i neizvesnost ti je u visnjickom dunavcu , ako upadnes kolera ili neki hepatitis ti ne gine jako je zagadjen.. ako se ipak odlucis za visnjicki dunavac zovi pa cemo voziti ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju