Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

da li jedan ili dva motora

<< < (4/8) > >>

zoke:
AVAJJJJJJ..... Pomagajte drugovi  ako boga znate ja sad dobio od prodavca informaciju da je to motor Johnson 20 ks a kod mene je na splavu 25ks isto Johnson hoceli to sad praviti kakvu pometnju posto je razlika u 5 ks nesto me uhvati muka ja ga maloprije nazvao da kupujem a on mi odgovori da se zeznuo da je 20 ks a ne 25 duga noga jeste kao kod mene javite mi hoce li bizti kakve problematike . Muka mi majke mi moje mile!!!!!!!!!

Kapetan:

--- Citat: zoke  17, 11, 2009, 15:19:07 posle podne ---AVAJJJJJJ..... Pomagajte drugovi  ako boga znate ja sad dobio od prodavca informaciju da je to motor Johnson 20 ks a kod mene je na splavu 25ks isto Johnson hoceli to sad praviti kakvu pometnju posto je razlika u 5 ks nesto me uhvati muka ja ga maloprije nazvao da kupujem a on mi odgovori da se zeznuo da je 20 ks a ne 25 duga noga jeste kao kod mene javite mi hoce li bizti kakve problematike . Muka mi majke mi moje mile!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---

vuci ce malo na jednu stranu a ti kormilo teraj kontra... mozda moze da se pravi neka poluga za gas tako da ovaj od 25 konja gura samo do 20 al to je extremno kompilikovano

ili neka ti tih 20 konja bude fixno (napred nazad) a sa ovim drugim upravljas....

najbolja varijanta je da cekas sledeci motor..

Labud 1258:
Nebi trebalo da imaš problema zbog te razlike u snazi ali to dosta zavisi od udaljenosti motora, dali upravljaš sa jednim ili sa oba motora.
Ja bi ti lično savetovao da jedan bude fiksni ( 20 HP ) a drugi  ( 25 HP ) upravljački, to je lakše za instalaciju ali nešto komplikovanije za vožnju.Mi se godinama vozamo u ovoj kombinaciji i nećemo je menjati. Yamaha je 6 HP tako da bez problema manipulišemo lađom

broker975fx:
Pa kakve veze ima ako imaš dve komade gasa, jači malo smanjiš i opet si tu negde. Predpostavljam da je razlika samo kada bi oba terao ma punom gasu a to će retko biti.

zoki novus:
posto upravljas sa oba istovremeno nebi ti pravilo problem sto su razlicite snage :good:
ali vizuelni efekat :lol: :lol:
sacekaj pa uzmi dva ista nigde ne zuris
kad radis uradi kako treba :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju