Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

da li jedan ili dva motora

(1/8) > >>

zoke:
Pitanje ,imam n splavu super dobar motor Johnson 25 nasao sam jos jedan izuzetno ocuvan indetican isto 25 ks i hocu da ih uparim , e sad nasao sam i mercuri 50 ks isto besprekoran e sad pitam sta je bolje jedan ili dva motora jer hocu iduce sezone da idem mnogo dalje nego do sada i jos jedno pitanje ako ih uparim dali da uradim da su obadva pokretna ili da jedan manevrise a ovaj drugi da je fiksiran.da napomenem duga noga kod obadva su i ista elisa 10x13 znaci blizanci.Ako neko zna iz iskustva neka mi javi a ne da pretpostavlja gdje sam pokretniji i gdje imam vise snage mada ja mislim da je bolje sa dva motora ali neznam nisam to nikad probavao gdje je bolji efekat.pozzz

broker975fx:
Pričalo se o tome,
neki generalni zaključak da sem sigurnosti što imaš dva motora nećeš nešto dobiti sem buke i potrošnje.
Dva motora su verovatno uparavljivija od jednog ali to i nije nešto preterano bitno pošto je i ovako čamac verovatno upravljiv. Ja bih jedan prodao i uzeo neki manji pomoćni za svaki slučaj.

Zoran:
Dva,duplu komandu,imas manevar boli glava.Sto vise razmaknute.

zorter:

--- Citat: zoran  16, 11, 2009, 23:51:41 posle podne ---Dva,duplu komandu,imas manevar boli glava.Sto vise razmaknute.

--- Kraj citata ---

Sto vise razmaknute.
Ovo je veoma vazno. Inace se slazem sa zoranom u potpunosti. :good: :drinks:

zoke:
neki me ovdje uvjeravaju da sa dva motora od 25 nema snage kao jedan od 50 mada ja mislim da ima i to bas punu snagu dvije du elise dvije ,a pogotovo sto imam tri gaza a nosaci su napravljeni dosta siroko tako da ce svaki motor biti izmedju gazova i nece jedan drugom oduzimati vodu sto ovdje mi kazemo da ostane gladna elisa ,hvala na savjetu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju