E, ovako treba... > Restauracije
SeSAn- tamo i, nema, nazad by entuzijasta
tomicbanee:
U pomorskom zboorniku Instituta za historijske i ekonomske nauke iz Zadra, akademik doktor Miroslav Karšulin je dao odličnu analizu korozije i zaštite brodova protiv korozije. Korozivni procesi "skidaju" 0,08 milimetara godišnje oplate broda, ali, galvanske struje su ključni problem koji uništava oplatu broda, kome se može donekle stati na put sem hemijskim premazima, magnezijumskim ili cink anodama.
Kabe:
Au bre ljudi napravismo nauku od najprimitivnije nautike kod koje niko od nas prvotimaca neće stići da dočeka da mu propadne brod...
Nas će da pojede korozija pre njega.
Cepajte samo pun gas protiv svih Galvanskih struja, algi, panjeva, šporova i nema zime.
mesechar:
--- Citat: Kabe 18, 04, 2021, 11:41:10 pre podne ---Au bre ljudi napravismo nauku od najprimitivnije nautike kod koje niko od nas prvotimaca neće stići da dočeka da mu propadne brod...
Nas će da pojede korozija pre njega.
Cepajte samo pun gas protiv svih Galvanskih struja, algi, panjeva, šporova i nema zime.
--- Kraj citata ---
Kabe teoretisemo!!!
vidis da zimi nikad kraja ...sto bi reko pokojni Djole Balasevic doslo mi od muke da se obesim medj shunke..
Kabe:
Aahahah :D
Skontao sam da je to po sredi! Izdržimo još malo!!
marko07:
Vidiš kakvo je vreme da ni zankiki ne plovi...
A najavljuju još nekoliko dana ovakvo vreme a sreća u nesreći mi je sto je brod napolju pa znam da ništa ne propuštam zbog lošeg vremena :)
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju