E, ovako treba... > Restauracije

SeSAn- tamo i, nema, nazad by entuzijasta

<< < (26/34) > >>

Mr. No:

--- Citat: Kabe  18, 04, 2021, 11:41:10 pre podne ---Au bre ljudi napravismo nauku od najprimitivnije nautike kod koje niko od nas prvotimaca neće stići da dočeka da mu propadne brod...

Nas će da pojede korozija pre njega.

Cepajte samo pun gas protiv svih Galvanskih struja, algi, panjeva, šporova i nema zime.

--- Kraj citata ---
Ja sam kupio čamac na kome je Z noga imala ukupno 1 anodu (od 6 koje treba da ima) i ni jednu sajlicu za izjednacavanje potencijala. Posledica toga su rupe kroz koje je voda ulazila u čamac i trula krmena daska.
Da je neko stavio sve Mg anode koje je trebalo u vrednosti od 100 eur ne bi me koštala popravka preko 2000 eur I mnooooogo izgubljenih živaca uz propuštenu sezonu.

Može I bez anoda ali je jeftinije i manje posla da se sve stavi kao što je predviđeno

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

marko07:
Dok neki uživaju na vodi moj se sunca na plaži :)
Ali elektricari su krenuli polako, poskidana ona šuma kablova... Par kablova je bilo oštećeno i istopljemo tako da mi je sve više i više drago što sam ipak rešio I to da uradim.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

George:
Pa, baš se i ne može reći da ti zavidim...  no125

zankiki:
Što, skro je bezveze na vodi  stri

marko07:
Ni moj novčanik i ja mi ne zavidimo ali što se mora... Duplo je teže :)
A ja znam da post na vodi ne valja, ne znam sto bi čamac na vodi bio izuzetak :D evo recimo za mesec dana koliko je napolju ni jedna alga se nije uhvatila na korito :)

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju