E, ovako treba... > Restauracije
Popravka Super Shark poliester camca
Darkobp:
Hempel za njihov antialgin savetuje obavezno i primer pre antialgina ponarocito kad se tako prvi put nanosi i ide na golu plastiku
mislim da se zove Light primer 4555 i ne bih trebao biti skuplji od 2000din za kanticu(a ta jedna bih ti trebala biti i dosta za tako mali camcic)
bolje dati jos 2000din i biti siguran i spokojan da ce to drzati kako treba i da se nece odvajati 6589
j1
Sloba_NS:
Apsolutno se slažem... Sigurno ću tako duže biti miran bez potrebe za ponovnim skidanjem, mazanjem itd. Još samo da skontam do koje visine da ga premažem da ne preteram, ili da ga plitko namažem pa da bude algi i koječega po stranicama...
LSI:
--- Citat: Sloba_NS 23, 03, 2014, 22:46:03 posle podne ---... pa ni odprilike ne vidim dokle je legalo u vodu, interesuje me do koje visine (vodene linije) da mažem to korito antialginom?
--- Kraj citata ---
Verujem da će se javiti neko ko ima ovaj tip čamca sa pravim odgovorom. U medjuvremenu, na vašem mestu, ja bih ovako razmišljao: taj čamac ima izuzetno mali gaz, nešto oko pet santimetara, pa čak i pri punom opterećenju (onom dozvoljenom, a ne onako kako mi to ponekad umemo) mislim da nije više od desetak santimetara.
Toliko bi trebalo i zaštititi. Sve ostalo bilo bi nepotrebno trošenje boje.
zankiki:
Ako farbate napolju, obavezno sačekajte malo topliji dan, postoji minimalna temperatura pri kojoj se to radi... Mislim da je oko 20 stepeni, ako se dobro sećam, ispraviće me neko...
Darkobp:
evo malo slika sa net-a pa proceni sam gde je vodena linija kad je camac prazan a gde kad opterecen
Ili metar u ruke i malo se prosetaj do najblize marine pa naces valjda kojeg Sharka u vodi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju