@Drivee Sa prvim stepenom dobijem mozda jedno 10tak cm, na drugom jos malo vise ali tu moram biti bas oprezan i da pazim da li ima mlaza, a onda to nije to. Iz tih razloga i ja ostavim otkocen motor. Dosuse, ne mogu da kazem da je to uvek pravilo... Slazem se da bi elektricni trim bio super za ove stvari, ali misilm da nije dostupan za Hondu BF20.
Ove godine prva voznja i povratak iz Karlovaca se zavrsio sa nasukivanjem na pescani sprud kod Oficirca, bio je nizi vodostaj i naleteo sam na sprud pri brzini od oko 25 km/s, srecom bez posledica ali je bio bas jak udar, a motor je bio zakocen, sreca da je bio pesak :) (inace sam prosao na 10 m od barzi, ali blize obali i znam da je tu plice, al eto trenutak nepaznje) Od tada drzim otkocen motor.
Sad kod krcedinske ade mi se desilo da sam zagrebao kamenje dok sam iz vode prilazio vepricima na otvorenom dunavu

Bio sam svestan rizika pa sam odreagovao brzo, a i motor je bio na nultom gasu i proslo je bez posledica.
U samoj krcedinskoj adi mi se cini da ima dosta mulja i tu se samo pribojavam ako podgnem taj mulj i kojim slucajem udju neke necistoce ne ih ne povuce kroz usis sa vodom. Cini mi se da je Mileta imao slicnu situaciju u Slankamenu na ulasku u Tisu, ali srecom je brzo resio. Ja ne bih voleo da mi se tako nesto desi, na 20-30 km nizvodno od Novog Sada...
@Zankiki Mozda i jesmo dosil do kocke, sad kad gledam mapu, ali je bila manja zbog nizeg vodostaja. Zapravo tu na prelazu, u kocku, smo se okrenuli nazad, al ne mogu reci da je to bilo neko veliko prosirenje...
Slececom prilikom idemo dalje pa kako bude :)