Danas smo ponovo obilazili Krčedinsku adu. (na slici je ruta koju smo presli)
Ovog puta smo isli dosta dalje. Mozda je mogla i cela da se prodje, ali je na nekih 30% od kraja bilo popreceno drvo. I to na par mesta. Mozda bih tu i uspeo nekako da raskrčim i prodjem ali nisam bio siguran sta nas čeka dalje pa smo rešili da pridjemo s druge strane (bliže mostu). Računao sam da je to nizvodno pa će ici lakse ako treba da se vesela ili sta god. Nakon lovačkog društva Fazan išli smo jos par stotina metara i odustali, nakon što sam svakih 30 m morao da dizem motor i skidam travu. Nakon 10 puta mi je dosadilo

Ono što je dobro nisam nijedan panj zakačio, na par mesta sam podigao mulj. Video sam jednu mrežu al srećom na vreme reagovao. Na mestu gde se putić račva na onaj ka Kovilju i kafani Na kraj sveta i onaj ka Dunavu postoje ostaci tj stubovi od mosta što mi je bilo zanimljivo. Ne znam sta se tu desavalo i zasto je mist srušen? Pretpostavljam da pri ovom vodostaju put ka Kovilju nije prohodan
Elem, kada bude veci vodostaj i manje trave, a kontam da je to maj dogodine bice to lep obilazak kroz celu adu. Meni ada stvarmo prelepo izgleda. Na nekim uzanim delovima kao da se vozim uzanim kanalima u Francuskoj, mir, tišina, nema gužve, bas onako kako mi volimo.
@ Zankiki I prošli put smo prošli pored kocke ali je nismo ni detektovali jer je tu samo mali uzani prolaz na koji tad nismo obraćali pažnju...
Evo i par sličica