Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Zanimljivosti!

<< < (4/6) > >>

Dora:
Slažem se da treba da brinu ali očigledno brinu samo za svoju guzicu... Lepa je slava ali nosi i odgovornost. U svakom slučaju za mene su mrtvi i crvljivi...
Zdravo jako mnogo izbegavam ovakve teme jer pošandrcam iz mesta dvesta a to mi nije nužno..
Odjava :)

Dora:
Nego da se vratimo :)
Dva debela nemca otela brod...

http://www.telegraf.tv/zanimljivosti/29898-brodic-otela-dva-debela-morska-lava-kapetan-je-nestao-ili-u-neznanju-spava

mesechar:

--- Citat: Dora  06, 11, 2019, 12:08:53 posle podne --- Kad već gadimo temu, slažem se da javne ličnosti imaju mnogo veću težinu i uticaj na mase, zato i jesu poznati, da ja to otpevam ne bi me ni ulici znali.
Ovo je veliko zlo št se radi od nas i svako ko stane na tu stranu treba ga anatemisati za ceo život a neke bogami i na goli otok, koji za ovu priliku treba kod nas napraviti.
bora čorba (namerno malim) je bio jedan od mojih idola, sad je poslednja fekalija za  koju pazim da  je  nadaleko zaobidjem.

--- Kraj citata ---

mozda Dora nije naso jos uvek brod ali ovo misljenje delim sa njim....jerostali koji nisu nasli svoju mlu "spekulaciju" postaju gradjani drugog reda i taoci ovog sistema ili hobotnice

MiletaStamat:
Zašto ljudi ovde na forumu raspravljate o politici. Otvorite politički forum, osnujte stranku, ili se učlanite u neku već postojeću pa tamo raspravljajte. Po meni niti je neko crvljiv niti  fekalija ako je bio ili pevao negde gde se nekom drugom ne svidja. Možda se njemu svidja. I vi da znate da pevate verovatno bi pevali možda ne tamo gde su oni, ali negde drugo sigurno. Možda ćete i nekog od nas videti negde tamo gde se nekom od vas ne svidja, hoćete li onda i njega tako pljuvati, ili on vas što niste sa njim. Bez veze mi to, posebno na nautičkom forumu.
Možda bi pre trebalo da se zapitate zašto na ovom forumu od nekad mnogo članova koji su konstruktivno pisali i komentarisali teme je sada ostalo 10-tak koji su stalno prisutni.

Dora:
Mileta, slažem se za politiku i prestao sam :) Tema je otvorena da se zabavimo ali ode u politiku...
Na žalost forumi su izumrli svi, ne ovaj nego svi, mreže su pobedile...

Zato da se manemo, nego šta kažete za dva debela nemca, srećom ih na Dunavu nema :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju