Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"

Zanimljivosti!

<< < (3/6) > >>

DuleN:
Kad ga Lakica napise u kratkim crtama...

BataVoja:
Lazo,

Slažem se sa tobom da treba biti tolerantan i poštovati različitosti ali ako je to u granicama normale. Ali kada se postavi pitanje između dobra i zla, onda ne možemo da ostanemo ravnodušni.

Kabe:
Kontam da ovo nije neki OF, ali čisto da bacim osvrt na ovu "deonicu":

--- Citat ---У животу је веома важно знати направити отклон између погледа на нечију личност и онога што та личност ради.
--- Kraj citata ---

Kada je neko javna ličnost, onda ovaj "otklon" ne može da se pravi lako i nije opravdan. Upravo zbog toga što javna ličnost ima UTICAJ na javno mnjenje i širok auditorijum (lična publika, kao i svi ostali u etru).

Da je drugačije, ne bi svirao Bane na skupu SNS u Pazovi nego ja. Upravo je to i svrha njegovog postojanja na tom mestu - identifikacija mase (fanovi), stimulacija mase (muzički)... sve to radi postizanja političkog cilja.

Javne ličnosti imaju pored umetničke težine i još jednu stranu koja mora da bude u skladu sa očima koje su uprte u nju, a to je upravo ono što je ovde diskutabilno. Javni stavovi...

Nekada menadžeri poznatih ličnosti moraju i da se "priklone" nekom taboru ili mnoge stvari prećute kako bi ličnost bila uspešnija. Tipičan primer toga je da se tokom angažovanja Alena Islamovića kao pevača Bijelog Dugmeta krilo da je on oženjen i da ima dete. Zašto? Zaključite sami...  k5

Dora:
 Kad već gadimo temu, slažem se da javne ličnosti imaju mnogo veću težinu i uticaj na mase, zato i jesu poznati, da ja to otpevam ne bi me ni ulici znali.
Ovo je veliko zlo št se radi od nas i svako ko stane na tu stranu treba ga anatemisati za ceo život a neke bogami i na goli otok, koji za ovu priliku treba kod nas napraviti.
bora čorba (namerno malim) je bio jedan od mojih idola, sad je poslednja fekalija za  koju pazim da  je  nadaleko zaobidjem.

Kabe:
Poenta pisanja mog posta je bila da se to dvoje kod javnih ličnosti ne može da razdvaja tek tako lako i da ne treba ako se ja pitam. Javne ličnosti moraju da brinu o tome kako i šta podržavaju da ne bi došlo do "Golog otoka" i fekalnih razbacivanja :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju