Nautika opšta... > Kafana kod "Moju Ladju"
Zanimljivosti!
oblak:
Na ovom forumu da, ima sve manje nauticara, tema..ne zbog price o politici vec zato sto je nautika umrla. 2008 recimo bilo je bar 10 proizvodjaca plovila, ljudi su mahom kupovali , opremali... Pogledajte teme o proizvodjacima. Danas se nauticki oglasi svode na " krive cipele" . I nije to zato sto pisemo o politici vec zato sto nismo pisali na vreme. Isplivali su svuda lopovi,plagijatori,proizvođači i prodavci diploma i narkotika,silikonke po ministarstvima..normalnog coveka nigde. Investitori govnari , teroristi zivota a svi do jednog malog proizvodjaca su ugaseni.A ti bednici sa estrade,glumista,akademici iz Zadruge i Parova,sportisti,tv lica i ostali talog koji je primao apanaže od Pošte,EPSa,otimajući od usta bedi koja radi za 300 evra,ako je to istina,zaslužuju katran i perje...
Dora:
Eto, opet moram..
Istina je naravno, prodaju se za sitne pare i malo privilegije. Zaslužuju, sve si lepo rekao..
Što se brodova i proizvodjača tiče nisam kopetentan ali pratim oglase godinu i nešto najmanje, sve isti, deset je možda prodato od svih oglasa... Sve je ubijeno u pojam..
DuleN:
Pa bilo bi OK, da kad vec tvrdite da ovde nista ne valja, da napisete gde je to bolje, da se pravilno orjentisu oni koji bi odavde da pod hitno zapale... Da ne lutaju bez veze...
Pitao bih i koliko nasih ljudi , kojih je po kojekakvim inostranstvima bar jedno par miliona, mogu sebi da priuste plovilo i vreme za plovidbu??? Verovatno 0,0000002%...
Meni je ovde super i dosta mi je 33,5 godina ostavljenih po kojekakvim inostranstvima.... A kome ne valja - [rosto je pasosu u dzep i ajdeeeee, kao sto sam i ja krenuo nekih osamdesetih godina...
oblak:
--- Citat: DuleN 29, 12, 2019, 15:45:29 posle podne ---Pa bilo bi OK, da kad vec tvrdite da ovde nista ne valja, da napisete gde je to bolje, da se pravilno orjentisu oni koji bi odavde da pod hitno zapale... Da ne lutaju bez veze...
Pitao bih i koliko nasih ljudi , kojih je po kojekakvim inostranstvima bar jedno par miliona, mogu sebi da priuste plovilo i vreme za plovidbu??? Verovatno 0,0000002%...
Meni je ovde super i dosta mi je 33,5 godina ostavljenih po kojekakvim inostranstvima.... A kome ne valja - [rosto je pasosu u dzep i ajdeeeee, kao sto sam i ja krenuo nekih osamdesetih godina...
--- Kraj citata ---
Nisam pisao kako je "preko" vec kako je bilo ovde pre 10 tak godina. Prelistajte teme " domaca brodogradnja" pa ce biti jasnije. A sto se tice odlaska, bolje da promenimo kradljivi i lažljivi poganluk koji se zove vlast,nego da menjamo
adresu,zemlju u kojoj živimo,jezik i navike ili uplakani ispraćamo decu.Da umesto njih ode ovo ludilo koje zivimo..A mi da odlazimo svojom voljom,da vidimo,saznamo i naučimo,zbog žeĺje a ne zbog gladi i neslobode.
DuleN:
Oblak,
Ja ovaj post nisam piso tebi, vec u principu...
Ne bavim se politikom, cak i ne sledim politiku, jer ona ce uvek biti prljava, kradljiva i grozna, kako kod nas, isto tako i u okruzenju, a i dalje...
Razume se, ono sto je bilo pre 10-15-20 godina je istorija, koja se vise nikada nece ponoviti, ni kod nas a ni na drugom mestu... I ja bih voleo da se vrate neka vremena iz 70.-80. tih godina, ali na zalost ....
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju