E, ovako treba... > Plovila
Stari metalni čamac - Predlozi
Drivee:
Ako je nostalgija udarila, onda uzmi antirost, premazi ga, sutra ga operi dobro pa ponovo jos jedno pa ga ponovo sutradan dobro operi. Izsmirglaj, farba 3 u 1 i posluzice ti jos neku godinu. Pre svega oseti gde je tanalk lim pa probaj srafciger ugurati, pa te delove pokrpi. Realno, mozes da ga sredis za 150 eura na ovaj nacin da jos malo potraje ali... sve zavisi koliko mesa imas za rad.
Sto se tice dizajna, kakav je takav je, vidjao sam i gore.
Perudja:
Drugari, tek sada evo u pola 2 čitam vaše poruke podrške i savete koje mi dajete, ja sam do sada radio, jutros sam dosao, seo pored camca zapalio cigaru i poceo da vagam sta cu da radim, gotovo da sam doneo odluku gde cu da mu nadjem mesto za vecni pocinak i onda je u glavi samo bio kvrc i rekao sam ne ne ne, krecemo u akciju! Uzeo sam cicnu cetku, bijaks na koji sam stavio okruglu celicnu cetku i krenuo sam redom da skidam rdju i svo to ludilo koje je na njemu stajalo 36 godina, zatim sam uzeo komoresor i to sve izduvao, ljudi moji...Pomislio sam da cu zagaditi vazduh u radijusu od 2 kilometra jh Nakon sto ie camac napokon bio sredjen i cist kao suza, okrenuo sam ga napacke a ispod sam poturio reflektorku zbog koje sam usoeo da primetim i naaaaajmanju rupicu debljine trepavice koju ni pod mikroskopom ne bi uocio i fascinantno je da je camac zdrav samo tako, jedine rupice gde sam primetio su bile na stranicama tacno na samim krajevima onde gde je u sustini camac u vodi, obelezio sam.sve.to kredom, a statak camca ofarbao u osnovnu boju tj podlogu i ostavio sam nocas da se susi, sutra zovem lika sa CO2 aparatom za.varenje da ispeglamo te rupe, a nacicu adekvatan materijal tj lom da napravim lajsne duz celog camca po bokovima tj po delu koji treba da stoji u vodu nekih 10-15cm sirine otprilke i to ce da bude dupla zastita i posle toga nema kud, nije vazno sto nece viti povozit ionako nikada nije bio, jer mi je samo zelja da ga vidim na vodi i da budem u njemu sa velikim pivom u ruci sajkaca Sutra cu vam slikati da vidite kako teku radovi i eventualno da pitam za neato, sad mi je pomoc najpotrebnija kgk živi bili svi, sutra nastavljam a sad se odjavljujem nemam vise snage ni da kucam, 17h rada bez pauze, ali nije mi zao, sta viae ponosan sam! Hvala!
srsa:
Срећни ти радови. 114
LSI:
Па нека неко онда каже да смо ми наутичари нормални!
Ово није увреда, већ констатација заснована на томе колико смо спремни да учинимо нешто за шта ни сами нисмо сигурни да има смисла.
Срећни вам радови и лепо се навозали у руку својих делу.
DuleN:
Ja nisam ni sumnjao koja varijanta ce biti izabrana sajkaca 114
Nek je sa srecom !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju